Přejít na obsah

Casio ProTrek PRW-5100-1


quattroRS

Doporučené příspěvky

Zdravím, priatelia. V blízkej dobe, si plánujem zadovážiť hodinky Casio ProTrek PRW-5100, chcel by som sa vás spýtať na váš názor na tieto hodinky, výhody, nevýhody, potenciálne chyby, prípadne vaše osobne používateľské skúsenosti, a dojmy z týchto hodiniek. Je to dobrá investícia z hľadiska výdrže, spoľahlivosti, a funkčnej výbavy??? Mnohí z vás tu majú celé zbierky hodiniek, tak by som sa chcel u vás informovať, prrtože ste v tom podstatne zbehlejší, ako ja, a ja, aj keď mám slabosť na špičkové hodinky, a hlavne na značku Casio, tak by som sa rád poinformoval, ak tieto hodinky niekto z vás vlastní, prípadne niekedy vlastnil. Za všetky informácie vopred ďakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za 12k bych se asi podíval jinam... např. titanový PRW 3000 http://www.hodinky-365.cz/casio-prw-3000t-7-x158982?utm_source=heureka&utm_medium=product

 

nebo pokud ana/digi tak nový Gulfmastery.... ale tam bych měl strašnej bordel co to vlastně ukazuje...  http://www.hodinky-365.cz/casio-g-shock-gwn-1000b-1a-gulfmaster-x167012?utm_source=heureka&utm_medium=product

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Zdravím.

 Pokud se ještě rozhoduješ, neváhej a jdi do nich. Dlouho jsem váhal s doporučením - přece jen je to starší model, ale myslím, že i dneska mají co nabídnout.

Mně připadaly vždycky Protreky příšerně ošklivé. Pak se ale objevily dva ana-digi modely, a byla to pomerančová láska na první, druhý, i třetí pohled. Původně jsem plánoval, že po rozpadu bezelu koupím titanový tah z dražšího modelu, ale vše je jinak. Dnes je nosím na NATu. Používám různé oranžovo-černé kombinace. Jsou na nich neuvěřitelně lehké a skvěle mi sedí na ruce.

Hlavní nevýhoda je absence lumi a podsvětlení diodou. Čas jde v noci odečíst bez problémů, ale přečíst grafy, nebo zkoušet jakékoli manipulace je skoro nemožné.

Jsou vyráběné v Japonsku(to moc Casií není), příjem signálu je ve srovnání třeba s Risemany, nebo Rangemany vynikající. I ve vodě se mnou v létě i v zimě strávily spoustu času, a ani asi po sedmi letech žádný problém. Co se týče mne, tak výše zmiňovaného safíru bych se u Protreků, nebo G-shocků spíš bál, než ho považoval za výhodu.

Pokud bych si měl nechat jediné digi, tak by to byly tyto. Snad sem PROBOHA nestrčí nos někdo od "Rangemanů". To bych to teda pěkně schytal !!!

 

post-29422-0-13767700-1443602845_thumb.jpg

post-29422-0-34656000-1443603100_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V prvom rade ďakujem za vynikajúci popis, a vlastné skúsenosti. Ja som pobehal po viacerých hodinárstvach, a okrem modelu PRW-5100, mi do oka padol aj model PRW-6000. Zostáva ale ešte nejaký čas do spísania objednávky, nechám si to prejsť hlavou, a rozhodnem sa. Budem teda veľmi intenzívne uvažovať, a po definitívnom rozhodnutí, a kúpe hodiniek, to tu sprezentujem, zároveň s prvými dojmami z nových hodiniek, staré G-Shocky pôjdu na predaj. Som vďačný za motiváciu, a budem sa Tvojimi skúsenosťami zaoberať, a zvažovať. Dúfam ale, že konečné rozhodnutie, nech už bude akékoľvek, mi príde na osoh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po měsících...

@quattroRS: ako si s nimi spokojny? Aky je rozdiel medzi PRW-5100 a PRW-6000 pripaddne PRW-6100?

Nakoniec som kúpil model PRW-6000-1, a som s nimi nadmieru spokojný,pričom pripravujem podrobnú recenziu, takže budete v blízkej dobe mať čo čítať. Čo sa týka rozdielu medzi typom 5100 a 6000, tam je to hlavne o tom, že typ 6000, je vybavený systémom Triple Sensor Ver. 3, pričom model 5100 je založený na staršej architektúre. Čo sa týka modelu 6100, ten je s typom 6000 úplne zhodný

ý, čo sa týka výbavy, až na vzhľad, ktorý je mierne upravený, je to podobná analógia, ako medzi typmi 5000 a 5100.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cena plne zodpovedala cenníku, čiže 449 ?, čo je základný variant tohto modelu, potom je variant PRW-6000Y-1, ten stojí 499 ?, a potom je verzia PRW-6000T-1, a tento stojí 599 ?, také sú moje informácie, pri výbere hodiniek, sa mi do rúk dostali všetky tri verzie, aj keď je pravda, že teraz uvažujem o titánovom remienku, ale je to zatiaľ len čistá úvaha, ktorá zatiaľ nesmeruje k reálnemu kroku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tie s brúsenou lunetou mám aj ja, je to základná verzia, čiže PRW-6000-1. Čo sa týka nákupu, viem, že niekedy bývajú na internete lacnejšie, ale ja mám tie hodinky už takmer 4 mesiace, kupoval som ich z predajne, ktorú dobre poznám, a nie sú to prvé hodinky, ktoré som z tejto predajne kupoval, vyhovuje mi na tom hlavne to, že sa môžem dohodnúť na dobe dodania hodiniek, a prispôsobiť si všetko v rámci svojich aktuálnych potrieb, takže hlavne toto považujem za výhodu, cena je trošku menej prihliadaná kategória z môjho pohľadu, a nikdy som hodinky cez internet nekupoval, neviem si predstaviť, ako by som uplatňoval napríklad záruku, aj keď viem, že sa to dá, a problematické to zrejme nie je, pre mňa je však vždy lepšie, mať predajňu hodiniek blízko, a navyše, doteraz to bolo u mňa tak, že som hodinky často menil, aj keď naposledy som cenu hodiniek takmer strojnásobil, a neuvažujem v blízkej dobe o zmene hodiniek, aj keď nepopieram, že sa mi páčia hodinky značky Tissot, ktoré už ale prekročilo moje cenové predstavy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj pokud jsi s obchodem spokojený a vše ti vyhovuje, tak je to v pořádku. V případě reklamace je jednodušší zanést hoďky do obchodu než to posílat někam do tramtárie. Tak ať slouží a těším se na recenzi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...