Přejít na obsah

Casio ProTrek PRW-5100-1


quattroRS

Doporučené příspěvky

Tak hodinky zatiaľ slúžia bezchybne, až teda na občasné zlyhávanie časovej synchronizácie, čo je zrejme zapríčinené tým, že furt zabudnem ich nasmerovať tak, ako treba, ale inak s nimi nie je problém, fungujú tak, ako potrebujem, a nebanujem, že som do nich investoval tak veľký obnos peňazí, aj keď je pravda, že s niektorými fanatikmi z tohto fóra sa fakt nemôžem rovnať :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se divím s tou časovou synchronizací, mám dvoje Casia řízené rádiem a se synchronizací žádný problém a to bydlím v paneláku a hodinky jsou zavřené ve skříni na chodbě. Tak se docela divím, že hodinky v takové cenové relaci mají problém se synchronizovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono ani nejde tak o to, že by hodinky samy osebe mali nejaký problém so synchronizáciou času, čo sa týka rádiom riadených hodiniek, ale ide o to, že ja bývam v rámci pobytu na školskom internáte v takej budove, ktorá smeruje do hustého lesa, a je pravdepodobne problém s dosahom signálu do týchto miest, takže takto by som to zhrnul, nakoľko, keď som doma, a položím ich, otočené dvanástkou smerom na západ, každú noc sa vždy synchronizujú, a sú presne nastavené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • Po letech...
V 30. 9. 2015 v 11:00, Jarda55 napsal:

Zdravím.

 Pokud se ještě rozhoduješ, neváhej a jdi do nich. Dlouho jsem váhal s doporučením - přece jen je to starší model, ale myslím, že i dneska mají co nabídnout.

Mně připadaly vždycky Protreky příšerně ošklivé. Pak se ale objevily dva ana-digi modely, a byla to pomerančová láska na první, druhý, i třetí pohled. Původně jsem plánoval, že po rozpadu bezelu koupím titanový tah z dražšího modelu, ale vše je jinak. Dnes je nosím na NATu. Používám různé oranžovo-černé kombinace. Jsou na nich neuvěřitelně lehké a skvěle mi sedí na ruce.

Hlavní nevýhoda je absence lumi a podsvětlení diodou. Čas jde v noci odečíst bez problémů, ale přečíst grafy, nebo zkoušet jakékoli manipulace je skoro nemožné.

Jsou vyráběné v Japonsku(to moc Casií není), příjem signálu je ve srovnání třeba s Risemany, nebo Rangemany vynikající. I ve vodě se mnou v létě i v zimě strávily spoustu času, a ani asi po sedmi letech žádný problém. Co se týče mne, tak výše zmiňovaného safíru bych se u Protreků, nebo G-shocků spíš bál, než ho považoval za výhodu.

Pokud bych si měl nechat jediné digi, tak by to byly tyto. Snad sem PROBOHA nestrčí nos někdo od "Rangemanů". To bych to teda pěkně schytal !!!

 

post-29422-0-13767700-1443602845_thumb.jpg

post-29422-0-34656000-1443603100_thumb.jpg

Tak nakoniec som ich kúpil, ale trvalo to vyše 5 rokov, ďakujem za radu, sú úžasné, na ilustráciu fotka môjho kusu 😍

20210114_213009.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...