Přejít na obsah

GMT Master 16750 správne diely?


ADIkov

Doporučené příspěvky

No jednak tady není detailní foto, stálo by za to i rok výroby a model a jaké jsou k tomu papíry, ale někdo tu diskuzi v tématu Co máte právě  na ruce prostě smazal, aniž by se obtěžoval to někam přesunout. Mě se jen nezdá ta lupa a viděl jsem ze stovek RLX pouze na jedněch GMT úplně osamocený nápis SWISS  a to na GMT 1675 Serpico (hnědé provedení) a pak na 16700 a 16710 i edici Chuck Yeager. U starých modelů (50 - 70 tá léta) se to běžně používalo. Takže pokud je to model 16700 nebo 16710 pak to sedí i když to na moc modelech neuvidíš, pouza ta lupa....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otazkou teda je ci plexi, luneta, cifernik nie je aftermarket. U cifernika podla mna je 100% ze bol meneny lebo sviety celkom dobre, druha vec ze som sa popozeral na ebay a su dostupne na tento model ciferniky a su jednoznacne ine, stoja cca 400?. Pozeral som aj plexi, ten som nasiel cca za 200?.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě se majitel nevyjádřil k dokladů, respektive rok výroby a model. Takto vypadá 16700 z r. 2000, rozdíly tam jsou :

Som zabudol, su len hodinky, doklady nemam k nim. Podla serioveho cisla su z roku 1984-85.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, tak to opravdu může být skládačka...

Zrejme boli spomynane diely menene na aftermarket tj vlozka lunety, plexi, cifernik. Zajtra som sa dohodol kazdopadne s hodinarom znamim aby sa mi na to pozrel. Jedno vsak nerozumiem, boli prezrene v oficialnom servise pre Rolex a podla hodinara vsetko klaplo. Teraz fakt neviem... Jedna otazka este, vy by ste ich nechali a zohnali origo diely ktorych hovorime alebo vratili?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cifr bych neřekl, že je aftermarket, ani luneta nemusí být, někomu bylo mu líto dát peníze za originalní sklíčko, tak tam mohl dát dát aftermarket. Spíš někdo vzal origo cifr a lunetu a poskládal je to jiného pouzdra apod. Proto k nim nejsou i papíry, protože by z toho vycházel nesmysl. Na druhou straně asi byla dobrá cena, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Swiss cifr je luminova cifr který se běžně měnil při servisu u Rolexu místo původního tritia. 

Swiss made ano, ale jen swiss se dělal snad jen rok nebo dva, je to luminova a ne superluminova... 

Celkem štěstí, se zrovna trefit do toho roku ;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...