Přejít na obsah

Kalibr P. 5000 - přesnost chodu


diadass

Doporučené příspěvky

Jaké tady má kdo zkušenosti s přesností in-house kalibru P. 5000 (8 denní rezerva chodu)? Může přesnosti ubrat to, když člověk hodinky navzdory té supr rezervě každý den dotahuje? :)  Já vím, že je to proti celé filosofie toho strojku, ale ubraňte se tomu, že... A od jaké odchylky má cenu uvažovat o seřízení? BTW: v Čechách, pokud se nepletu, autorizovaný servis není - všechno se posílá do Mnichova, to bych jako měl hodinky případně poslat do Mnichova, když bych chtěl vyregulovat přesnost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz se moje 510 natahnou, tak jdou trochu dopredu (v radech vterin za den) a jak bezi jejich 8denni cyklus, tak se odchylka vyrovna. Pred koncem rezervy se pak logicky zpozduji, to je ale po 9 dnech. Natahuju pravidelne v pondeli - prijemny ritual na zacatek pracovniho tydne. A hlavne, nijak to neresim a soudruzi s 560 ci jejich titanovou variantou bez vibra ani nemuzou... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz se moje 510 natahnou, tak jdou trochu dopredu (v radech vterin za den) a jak bezi jejich 8denni cyklus, tak se odchylka vyrovna. Pred koncem rezervy se pak logicky zpozduji, to je ale po 9 dnech. Natahuju pravidelne v pondeli - prijemny ritual na zacatek pracovního tydne. A hlavne, nijak to neresim a soudruzi s 560 ci jejich titanovou variantou bez vibra ani nemuzou... ;)

 

Jenom potvrzuju. Kontrolu přesnosti 562 provádím pravidelně a jdou přesně. Tedy nevím jak přesně, ale jsem velice spokojený. Navíc je občas zapomenu natáhnout a furt jdou, tak nevím jak je to s tou rezervou nátahu. Asi jako s přesností. Jsem tedy celkově velice spokojený s těma mejma titanovejma ingotama.

 

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...