Přejít na obsah

Jeden musí z kola ven


Doporučené příspěvky

 

Tak domluveno, akorát ty asi cestuješ víc než já, kterej se obvykle poflakuje jen na pardubicku. Tak kdybys tu někde poblíž byl, dej vědět :-)

Urcite. V nejblizsi dobe to nevypada, ale clovek nikdx nevi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 112
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No tak je to tady (vlastně už od včerejška), pro někoho zřejmě trochu nudná dvojice Exp 114270 + Suby 14060. Expy už nějakej čas mám, opakovaně jsem je chválil a ani teď, po pořízení konkurence nemám důvod na tomhle stanovisku cokoli měnit.

 

Suby mám na ruce od včerejška, takže na nějaký hodonocení je brzo. Nicméně měl jsem trochu strach z větší velikosti a váhy, ale pořád je to ve velmi únosný mezi. Byť je pravdou, že pod manžetu košile se líp vlezou Expy. Zatím to tedy musím nechat uzrát a pak se uvidí, zda půjdou pryč ty nebo ony nebo tato dvojka prostě zůstane. Proti prodeji jasně hovoří argument, že oboje hodinky  se už nevyrábějí, přitom jsou v dobrým stavu (Expy dokonce ve skvělým) a oboje jsou s papíry. Pokud se ceny budou vyvíjet odobným způsobem jako doposud, tak v budoucnu - pokud bych se po případným podeji k nim chtěl vrátit - už je jen těžko pořídím za stejný peníze. Takže i z tohoto - dejme tomu racionálně ekonomickýho - pohledu se zatím přikláním k variantě nechat oboje. Ale znáte to - zítra, za týden či měsíc může být vše jinak. Srovnávací fotky přihodím, případně založím extra vlákno až bude čas.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mne rovnez super duo;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za pochvaly.

 

Zatím jsem taky spokojený, ačkoli je mi jasný, že to je jen dočasný stav. Jediný rozdíl je v tom, že dřív jsem věděl či aspoň tušil, kam se dál ubírat, což nyní neplatí.

 

Na druhou stranu myslím, že s touhle dvojkou nemám důvodu se do něčeho nutit nebo tlačit. Prostě tomu dám čas. Pravda je asi i taková, že nebýt té hrozné nemoci začínající na "Ch", tak bych u téhle dvojice mohl v klidu zůstat.

 

Jinak @ Chosef - keramiky jsem na ruce měl, ale aspoň zatím mi tyhle přijdou pohodlnější (vím - nic objevnýho). Pak je tu ovšem ještě ten aspekt, že jsem relativně konzervativní a tak jsem mi tohle provedení prostě líbí víc. Časem to samozřejmě taky můžu vidět jinak a třeba u těch keramik skončím. 

 

@ Locky - pokud by jedny měly jít do světa, tak aktuálně absolutně netuším který. Dokonce jsem měl úvahu, že pokud bych jedny z jakýhokoli důvodu musel prodat nechal bych to na neviditelné ruce trhu a prostě dal do prodeje oboje s tím, že do světa půjdou ty, co se prodají první a druhý mi zůstanou. Zatím mě však naštěstí do týhle pozice nic netlačí. 

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná že se dostávám do fáze, kdy by bylo lepší založit nový vlákno do Pochlubte se novými přírůstky. Taky by mohlo jít něco do galerie. A to nemluvím o recenzi. Ale na to vše jsem moc línej, tak to nechám zde a občas se podělím o svoje dojmy a bídný fotky aktuální dvojky.

 

Když jsem to začal řešit, odrazoval mě od týhle dvojice pocit, že jsou to relativně tipově podobný hodinky, navzájem zástupný či zastupitelný. Pak SUBy dorazily a já (naštěstí) zjistil, že to tak není.

 

Logicky jsem jako novinku tahal týden SUBy, ale teď už mám zas na ruce spokojeně EXPy. To je u mě skoro zázrak a dobrý znamení. Proč? Když jsem v minulosti pořídil nový hodinky, tak ty předchozí šly do winderu a na ruku se už nedostaly. Tak to bylo s Bondovkama, LLD, Speedama (nešlo o Moony, ty jsem ještě neměl a zkusit bych je chtěl), Markama a nakonec i DJ. 

 

Teď tahám oboje a například zjišťuju, že - přes opakovaně proklamovaný opak - pro mě SUBy nejsou hodinky k obleku ba ani k saku. Jedna věc jak to sedí typově (ne/společenký hodinky), druhá a pro mě vlastně důležitější věc je, že se mi prostě nevlezou pod manžetu košile. Včera jsem s tím celý den bojoval a není to ono. Dnes mám EXPy a pohodička. Pro SUBy se samozřejmě najde mraky jinýho uplatnění neb naštěstí nevegetuju jen v saku. Konec hlášení, na přímý srovnání, případně nějaký fotky, dojde příště.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...