Přejít na obsah

Štafetový test odolnosti hodinek Traser


Doporučené příspěvky

Já vás zdravím pánové srdečně!

Vím, že téma putovních hodinek už tady bylo, bohužel mne nic lepšího nenapadá. Píši to hned v úvodu, aby jste případně neztráceli čas se čtením dál.

Po mnoha zničených hodinkách a letech chrono abstinence jsem si loni pořídil hodinky Traser. Důvod byl prostý, chtěl sem odolné hodinky s ručičkama a nejlépe tritiem. Po roce, kdy se mi je nepodařilo odrovnat (aniž by to byl záměr) jsem napsal krátkou recenzi - viz vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/87240-traser-p-6600-mil-g-sapphire-le/ . Vzhledem k tomu, že hodinky stále fungují a u mne už nic moc nového nezažijí, napadlo mne, zda by si je třeba nechtěl vyzkoušet i někdo jiný. 

Idea je tedy prostá, nechám putovat hodinky po členech fóra, kteří o to mají zájem. Vzhledem k tomu, že primárním cílem je test odolnosti, měl bych pár požadavků. Není to samozřejmě podmínka, hodinky si klidně může vyzkoušet kdokoliv, kdo bude chtít. Jedinou podmínkou je, že uživatel hodinek přidá fotku a krátkou zkušenost do výše uvedeného vlákna v "Recenzi hodinek". Neočekávám žádný elaborát, stačí pár řádek s přibližným popisem událostí, které prověřily odolnost - např.: "Včera dvě hodiny na střelnici, vystříleno 300ks náboju .45 ACP, pak hodinu tenis a večer dvě hodiny s vibrační bruskou". Rozsáhlejší popis není zakázaný, lze vyzdvihnout či pohanit vše, co vás kolem hodinek napadne. K tomu alespoň nějaké mobilové foto a hotovo. Zkrátka, ať se recenze hodinek rozroste i o další náhledy. Preferují se tedy činnosti, které jsou pro hodinky obecně ne moc příjemné. Věřím, že všichni mají dostatek rozumu a hodinky nebudou ničit záměrně, mlátit do nich kladivem, házet z 12-tého patra na beton apod...

Neočekávám nějaký přílišný zájem o hodinky, nejsou nikterak hezké, ani zajímavé, ale pro mne jsou srdeční záležitost. Doba putování po jednotlivých zájemcích asi není nijak řečená, ale jako strop bych určil cca 14 dnů. Pokud samozřejmě dotyčný jede někam na měsíc a chce je mermomocí s sebou, není to problém. Zkrátka jde o domluvu. Fyzicky si to představuji tak, že v tomto vlákně se přihlásí případní zájemci, taktéž se zde bude řešit aktuální předávání, ať je zhruba přehled, jak to se štafetou vypadá a já je předám někomu, kdo je nejblíž Ostravy nebo kdo pojede do OV v blízké době apod. Dotyčný si je chvíli prubne a pak nějak předá dalšímu. Preferuji osobní předávání, ať s tím nejsou nějaké náklady navíc (pokud se jedinci domluví na poštou, je to jen jejich věc). 

Hodinky nechám s řemenem "čína", který už má něco za sebou, ale zatím nejeví známky, že by se měl přetrhnout nebo jinak "znefunkčnit". Případná poškození jdou na můj vrub, jen by bylo fajn je dobře zdokumentovat, ať se v recenzi dozvíme, co se stalo.

Tak to by bylo k úvodu asi tak vše, další dotazy vyřešíme v diskuzi zde. Přes SZ bych rád jen případná jména, adresy apod k předání hodinek. Zbytek bych rád veřejně.

Děkuji za váš čas.

   btw jedná se o tyto hodinky:

post-39943-0-33457100-1444748390_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 300
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vzal bych je na půlroční námořní plavbu, kde by dostaly zaručenou čočku, té flexy by si rozhodně užily, jakož i jiných aktivit. Ale je dost sobecké je uzurpovat na tak dlouhou dobu, asi máš na mysli kratší testíky.

 

Edit: no jo, už jsem dočetl i pasáž ohledně lhůt, tak nic. Poplavou kovová Géčka.

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky bych se přidal, měl bych se účastnit během první dvou listopadových týdnů dvou outdoor akcí, kde to nebude úplně extra namáhavé, ale ven se dostanou a do vody asi taky :-) případně pak kdykoliv v zimě, jak vyjde řada...

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pracovní hodinky zrovna hledám, takže bych si je rád vyzkoušel. Mám rozbouranou zahradu, je tu spousta kopání, hrabání, bláta, betonu, cihel a tak. Flexa, příklepová vrtačka, svářečka taky bude. Prostě Minecraft naživo. Taky služební výcvik psa a "šupák". Tak když na mě vyjde řada, budu moc rád. Mě fotky hlavně v diskusi u recenze Revue Thommen Diver.

 

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trasery Super sport nosím 5 let a jsou používány na všechny hrubé práce. Jsou téměř nezničitelné, safír je netknutý, pár ťukanců na lunetě. Dokonce jsem se s nimi koupal na Liparech v sirném jezírku - hodinky jsem pak umyl a vypadají jako nové na rozdíl od no name tahu, který jsem musel vyhodit, protože síře neodolal.

Takže vyzkoušení všem doporučuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vubec sem necekal takovy naval, panove. Zitra to tady sesumirujem a dame dokupy nejaky seznam zajemcu. A taky nejake predavani, kdyz by to bylo vsechno cechy, tak prvnimu muzu poslat postou. Co se pulrocni plavby tyce, nejsem proti, otazka zni, jak to bude casove vychazet, kdyz je o to takovy zajem. Obecne lhuty neresim, jestli se hodinky rok nekde podivaji, jen dobre. 

Takze dalsi krok bude seznam a pak nejaka dohoda mezi zajemci.

Dekuji vrele vsem!  :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze nikdo dalsi se neprihlasil, nize seznam zajemcu v poradi, jak jste se psali (neznaci to poradi predavani). Jste rozhazeni po cele republice, takze poste se asi nevyhnete, ale to uz necham na vas. 

Vzhledem k tomu, ze se "prischera" nabidl,ze by udelal par fotek, mozna by to nebylo od veci u nej zacit, dokud je jeste co fotit :photo:

Start tedy udelame v Praze u "prischery", dale se pak nejak dohodnete, nejlepe asi tady, jak si je budete predavat. Pozadavek na termin padl zatim jen jeden. Ti, co nemaji vyplnene misto, at pak daji vedet aspon nejakou oblast predani do diskuze.

 

prischera

tommas4

Americkej

denyhami

Liqid

Lamiczka

Juraj11

Michelin

Wanderer

vladacr

Kapo

Gustaf

 

Je vas tedy 12ks (pokud sem nekoho nevynechal a umim pocitat).

Co se te pulrocni plavby tyce, tak asi by zalezelo na terminu, kdyby to vyslo na konec, nevidim v tom problem. Kdyz ne, tak pojedu misto nich ja ;-).

Prvnich 14 dnu v listopadu by chtel Lamiczka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...