Přejít na obsah

Grand Seiko SBGR097 Limited Edition


sharz

Doporučené příspěvky

Nemaji chybu, take vitam ten rozmer, proste pecka!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě teda nic moc. To pouzdro je nějaký těžkopádný, málo elegantní, nějak se to tluče s tradičními indexy a ručkami. Ty tlustý nožky připomínaj divný pouzdra ze 70. let. Tenhle vzorek GS na číselníku mi vždycky lezl na nervy, tady je to obzvlášť výrazný. K tomu tradiční tři fonty na ciferníku, za mě palec dolu.

Vlastně většina limitek GS je horší než řadová produkce, zdá se, že je to taková tradice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

To pouzdro je nějaký těžkopádný, málo elegantní, nějak se to tluče s tradičními indexy a ručkami. Ty tlustý nožky připomínaj divný pouzdra ze 70. let. Tenhle vzorek GS na číselníku mi vždycky lezl na nervy, tady je to obzvlášť výrazný. K tomu tradiční tři fonty na ciferníku, za mě palec dolu.

 

Souhlas zcela, jen pro ciferník mám pro sebe vysvětlení - je to limitka, tahle zjevně pro fanatické příznivce GS, nelze na ně brát běžné měřítko a tak se mi to i líbí. Asi to platí pro většinu limitek seiko. Pouzdro možná proporcemi doplatilo na velký rozměr - to je ovšem ani v nejmenším neomlouvá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

oni tieto cifeniky vyzeraju v reali omnoho zaujimavejsie, maju taky 3D efekt, akoby hologram. Sposobuje to ze tie rucky a zvysok cifernika nad nimi levituje. Mne tiez pripadaju na fotkach tazke a "too much", oni tie fotky vystihnu vzdy len jeden uhol pohladu. Ale nazivo ma zatial zaujal kazdy.. a suhlasim ze je to len pre skalnych priaznivcov. Zase GS limitky nemaju naklad ako u Omegy, takze je to tak nejak v sulade. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...

V reálu jsou ty GS "dlaždice" prakticky nepostřehnutelné, vidět jsou jen pod určitým úhlem a třeba v přítmí Koscomu i tak ztuha. Ačkoli jsem je neměl v ruce, dovedu si představit, že plastický reliéf u takových SBGA 109 se časem přejí spíš.

 

Pouzdro není nepodobné nedatovým Oysterům, spolu s absencí data a 3-link tahem imho fantastická alternativa ke zmíněným Rolexům.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...