Přejít na obsah

Letecké Prim Sport II s kovovou lunetou


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 299
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nevíte někdo, jak má lunetu řešenou ORIS Sixty Five? To mi příde jako povedený remake. Poloprázdná nablejskaná potápěčská luneta mi k tomu fakt absolutně nesedí a ten nemalý příplatek by mi za to v té navrhované podobě prostě nestál. Černá pilotní by to posunula uplně jinam...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

púzdérko je brůšené, když nasolíme víc koleček, móže byt aj pískom poflusané, šak ale kolik těch koleček by chceli, nemám tuchu. Táto..lunetovácia bude stejně pobrůšená ako hento... půzdérko.

ečše zjiščujem, jak moc koleček by chceli za lunetovíčko lajserem otrtkané.

 

fčéra som poslal šecko, co chceli na ceničku číselníka, z gule z krišťálu vytočené vydím, že to tak za sedm až štrnást sluncí budu vědít. až tak budu vědít, tak to sem vydávim. Ale neofiko, jen podle bulvy na vizu nahozené, za matričku s dvojimi klišami na tiska pré takých stadvacet kaprů :-( taká raketka, no

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co ty ručky udělat celobílý? Přijde mi to víc "pilotní"... Lepší čitelnost.

jako místo "niklovanýho" vzhledu bílou barvu, nějakej matnej bílej vzhled? Něco jak maj původní letecký? Nebo nový orlíky dvojky?

 

Na pískované pouzdro bych se vyfláknul, myslím, že úplně stačí broušené... Na pískovaném taky bude hned všechno vidět a ještě můžeme nějakou kačku možná ušetřit :)

soráč, já to blbě napsal, to naceněný pouzdro za 8870 je broušený, luneta bude stejně povrhcově "upravena".

Jen kdybychom chtěli pískovaný, tak zacálujem něco navíc. Nic neušetříme... teda ušetříme teoreticky, prakticky jsme na stejným ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návrh designově povedený, pokud se finál bude tomu co nejvíc blížit zůstanu. Taky dle ceny. Když by matrice na reliéfní ciferník byla moc, co kdyby to vypadalo jako na vizualizaci - tedy potisk o pár odstínů světlejší šedou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak tu předchozí, resp stávající podoba ruček - niklované

 

 

 

 

tady je bílá, textura je "matný bílý plast", takže je to světlejší, ale jako sněhově bílý, vypraný v Arielu, to není, no. Ale barevná paleta říkala, že to bílý je

 

 

 

 

A tady je něco pro ortodoxní a skalní vyznavače běloby

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aniž bych měl nějaké ambice se zapojovat do tvůrčího procesu, nechcete zkusit nějakou logickou volbu písma na ciferník (potažmo na lunetu)? Kdyby to byl aspoň nekursivní řez, ale proč je to nakloněné? Na té lunetě je v kombinaci s minutovými indexy obzvlášť vidět, že je to, s prominutím, nesmysl... Co takhle Vafle od Tomáše Brousila (když už jedeme české hodinky, že...), kterému byly inspirací insignie německých Luftwafe, vycházející z DIN.

T. 

post-36431-0-22390700-1446816486_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bude to jinak, teď se řeší návrh s fontem Comenia script, hodinky by se pak mohly vyrábět v tisícových sériích a rozdávat prvňáčkům za vysvědčení. Celý by to mělo být financovaný z norskejch fondů, dotace už je těsně před odklepnutím. Pokud se povede dodržet podmínku, že při výrobě nesmí chcípnout žádnej norek, mělo by to klapnout...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...