Přejít na obsah

Lington hodinky


Doporučené příspěvky

Chtěl bych se s vámi podělit o mé nové hodinky Lington! Jsou fakt super. Jsem rád že jsem sehnal tak stylové hodinky za super cenu:) Přiložena fotka je z jejich FB (ale poridil jsem si ty stejne), časem přidám i svoje fotky, ale ještě jsem nestihl nafotit .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bez ohledu na to, jestli to prodáváš nebo ne, jsou ty hodinky vloženě hnusný. Takovej talíř na zápěstí. Miniaturní datumka to korunuje. Krátký ručky ani nekomentuju a řemen se určitě za týden rozlepí.


 


A cena s ohledem na jasnou Čínu žádnej zázrak.


 


Docela by mě zajímalo, jak jim bude fungovat za "denní" WR, asi jedny objednám a nechám udělat tlakovku a pak je pošlu na reklamaci.


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co je na nich tak super, jak píšeš???

Co na ně říkám? Děs a běs.

 

Nářez: 

Na počátku všeho byla myšlenka na hodinky s jednoduchým vzhledem, které nepřehlédnete. Žádné dostupné hodinky ale nevyhovovaly našim představám. Tak jsme se rozhodli, že je vytvoříme a podělíme se o ně se všemi kolem nás.

Trvalo dlouhé týdny, než jsme vytvořili finální verzi první edice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

btw: v jednom smazaným vlákně byla diskuze o tom obecným kovu, ze kterýho jsou uplácaný. Než jsem tam stačil napsat, tak vlákno zmizelo. Pokud by to někoho zajímalo, tak za obecnej kov se označuje nějaká slitina ve stylu mosazi, povrchově upravená tak, aby to vypadalo pokud možno jako nerez. Používá to třeba i Casio na jejich nejlevnější modely a některý jiný značky. Je to trochu na pytel materiál, protože po čase se to začne loupat a patinovat, jak by člověk od mosazi čekal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...