Přejít na obsah

Jaké Tag Heuer máte na ruce?


p3k

Doporučené příspěvky

Myslel jsem ten poslední model ;) mám 2005, WAB1110.BA0800. Moc je už ale nenosím, přemýšlel jsem, že bych je dal na nějaký nato strap.. co myslíte? .. jak se k nim doma dostanu, tak bych Vám sem hodil fotku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...přemýšlel jsem, že bych je dal na nějaký nato strap.. co myslíte? .. jak se k nim doma dostanu, tak bych Vám sem hodil fotku :)

Jasne, obycajne cierne za par supov je aj tak naj. Mne sa svojim matrosom, hw a dlzkou osvedcili z cheapestnatostraps.com ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za tip! Kouknu na to :)

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Ja osobne mam pri cheapestnatostraps problem s dlzkou. Vacsinou ich maju okolo 270 mm aj s prackou a to je mi kratke na to aby sa dal koniec pohodlne zahnut. To ani nemam nejaky mega hnat? len nejakych 185. Potrebujem dlzku minimalne 280, idealne 290 mm. Mozem doporucit toto... drahsie ale kvalita je niekde uplne inde, hlavne slim verzie: https://www.moosestrap.com/, https://www.blusharkstraps.com/ Celkom dobru skusenost mam aj s https://www.watchgecko.com/nato-zulu-watch-straps?p=2

Upraveno uživatelem Vortex-Tempus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja osobne mam pri cheapestnatostraps problem s dlzkou. Vacsinou ich maju okolo 270 mm aj s prackou a to je mi kratke na to aby sa dal koniec pohodlne zahnut. To ani nemam nejaky mega hnat? len nejakych 185. Potrebujem dlzku minimalne 280, idealne 290 mm. Mozem doporucit toto... drahsie ale kvalita je niekde uplne inde, hlavne slim verzie: https://www.moosestrap.com/, https://www.blusharkstraps.com/ Celkom dobru skusenost mam aj s https://www.watchgecko.com/nato-zulu-watch-straps?p=2

Super, díky moc! Kouknu na to ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...