Přejít na obsah

Christopher Ward ? Akcie ? Zľavy


freddy87

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 322
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Slevy mívají několikrát do roka, u některých modelů snad až 70%. Nedávno měli 50%. Je dobrý se zaregistrovat pro odběr newsletteru, abys byl o akcích informován. Všechny zajímavý kusy jsou pryč do pár minut - hodin od zahájení akce. Pamatuji si asi 4 roky zpátky jim po zahájení vánočního výprodeje lehl server, takový byl zájem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžu potvrdit, že různé slevové akce mají často, jsem u nich registrovaný a poslední dobou mi chodí pořád něco, v rozpětí 10-50%. Teď je to asi především blížícími se vánoci, ale i během roku toho chodí poměrně dost, ať už je to jen na vybrané kousky, nebo komplet na všechno. Jak už napsal Horhe, nejlepší je se registrovat a nic ti pak neuteče :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Behem roku neco obcas probehne. Ale temer vzdy to jsou jen nejake kusovky. Vse zajimave je pryc do par minut. Pokud mas zajem o neck konkretniho, nevahej a vyuzij aktualni akce, ktera plati na vse a ne jen na par kusu v akci. Pokud je ti jedno, co si koupis, pak se treba vyplati pockat na nejakou akci (ale tam nikdy dopradu nevis kdy bude a co v ni bude).

Pripadne koukni do mistni inzerce, myslim, ze tam jsou dva kusy Tridentu Pro a jeden Tridentu Classic.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, já do nich nakonec nešel. Proč? Protože mám Revue Thommen Diver, kterým jsou Tridenty hodně podobné a kromě nich mám ještě troje další potápky, jedny pilotky, jedny quartzové a jedny primky. Takže nejprve bude muset přijít redukce alespoň o dva kousky a potom až akvizice. Ale ChW má akce celkem často, takže si ještě počkám.

 

Odesláno z Tapatalk, bohužel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...