Přejít na obsah

Christopher Ward ? Akcie ? Zľavy


freddy87

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 322
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

niekedy pride objednavka este v dany tyzden ale takto pri vypredajoch posielaju neskor. naposledy som cakal viac ako tyzden na odoslanie a potom par dni kym dorazil kurier ku mne.

 

 Ďakujem. Na stránkach majú uvedené že posielajú tuším buď v ten ,alebo na druhý deň, tak som nepredpokladal , že im to akcia tak predĺži,ale ako tak pozerám maximum objednávok vybavujú počas akcií ,ktoré majú pomerne často. To demotivuje  kupovať za plné ceny.Neostáva nič iné len čakať. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pošli jim mail. Já mám s komunikací s nimi dobrou zkušenost.

Už som im písal ,vraj som mal dostať notifikáciu pri odoslaní ,kedže tikačky už poslali. Notifikácia nedošla ,ani do spamu ...tak čakám na balík ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všem,

 

Přihlásil jsem se k odběru novinek z Chr. Ward. Přišel mi mail, že mi děkují za přihlášení, ale za 14 dní nic nepřišlo. Koukal jsem do spamu a tak, ale nikde nic.

 

Chci se zeptat, jak často chodí maily od Chr. Ward se slevama, akcema atd.?

 

Díky

ZUZY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

Já sháním chrona a teď toto:

https://www.christopherward.co.uk/events/sale-watches-50/c70-vw4-chronometer-limited-edition-2-2

 

Moc tu firmu neznám ani ty hodinky, jsou to baterky, jaký je váš názor? Proč ta dvaacítka?

"20" je startovni cislo britske formule 1, ktera jako prvni v historii s britskym pilotem (Stirling Moss) vyhrala velkou cenu Britanie v r.1957 (auto bylo zelene jako jsou hodinky)

viz zde: https://en.m.wikipedia.org/wiki/1957_British_Grand_Prix#

a CWard se neboj, kvalita super, vsechny co jsem videl staly za to, jedny vlastni muj tata (C3 malvern chrono a nemuze si je vynachvalit), doprava trva par dni...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, delaji i jiné barvy. Mne tento model moc neoslovuje, ale to je otázka vkusu. Značky se vsak neboj. Měl jsem (a mám) několik jejich hodinek a vždy maximální spokojenost. Kvalita za slušně peníze.

 

Jinak s tím případný DPH a clem (v případě realizace / finalizace Brexitu) to zase tak horké nebude. Clo nebude žádné a DPH sice zaplatíš české, ale to z ceny britské, která bude ponížena o britskou DPH. Ta je, pokud se nepletu 20 %. Takže ve finále cena hodinek zůstane pro českého zákazníka podstatě stejna, jako je dnes. Nicméně otázka je, jak cely Brexit dopadne. Ale to nepatří sem na toto forum.

 

V každém případě, s hodinkami z jejich produkce jsem neměl nikdy žádný problém. Zkousel jsem jejich potápky (řada Trident), a několik oblékovek. Když tak koukni do místního chlubiciho vlákna, kde mám chlubírnu na jejich Jumping Houry a na jejich 5 Days (hodinky s rezervou na tahu 5 dni). Třeba se tam dozvíš o značce (a mých zkušenostech s ni) víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...