Přejít na obsah

Citizen na ruce...


Nicolas02

Doporučené příspěvky

reveN yaS reveN

attachicon.gifDSC06023.JPG

Na frustraci (spíš připopravené než opravené jiné hodinky) je nejlepší lék - něco si hned na místě koupit. Z fotek se mi nelíbily, ale ve reálu je to super gunmetal odstín. Díra pro nabíjení se na cifru vsákne a hlavně (a proto je mám) na ruce sedí úplně fantasticky, žádné přetáčení. A se zalomeným sklem je prdel.

attachicon.gifDSC06022.JPG

 

Dobré sú. Už som po nich tiež hádzal očkom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím říct, že hodinky bez GPS, nebo aspoň rádia, už nechci. Jedu v autě, časově znamení, kouknu, na sekundu přesně. To je pohoda, jak cyp. Žádné mordování závitu s kroucení korunkama, když je odložím na týden, žádné hledání vůle ve strojku, aby minutovka lícovala s indexama, když je sekundovka na dvanáctce. No, restaurované traktory na ples a Igeny, jako vzpomínku na tatu, budu nosit dál, ale jen výjimečně, jako takovou retro srandu. EDC už jedině s přesným časem bez stresu a poháněné sluníčkem. Chronoklid. "Ommmmmm.."

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, hodinky s nezávislými motorky jsou fajn. Hodně lidí u nich tu "trhavost" minutovky nemá rádo, mě ta preciznost baví (mimochodem, u těch GPS Citizenů skáče minutovka 6x/min, 8X Seiko 12x/min).

 

Mě víc než zobrazovací terminály pro GPS a RC fascinujou autonomní HAQ - dělal jsem si trochu nadějě, že první generace 0100 bude tak 1,5x dražší než Ecodrive One, tu desítku ale fakt nedám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...