Přejít na obsah

Helveti.cz


rommir

Doporučené příspěvky

  • po 4 týdnech...
  • Odpovědi 300
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dnes zakoupeny hodinky Traser Outdoor Pioneer a musím říct, že už hodně dlouho jsem se nesetkal s tak perfektním přístupem k zákazníkovi. Prodejce trpělivý, vše předvede, vysvětlí a hlavně tomu rozumí. Jsem nadšený a děkuji Jirkovi Štencekovi za obchod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem se tam zabrzdil, a tedy i kvůli řemínku se mi věnoval prodavač víc než na 100%, za mě tedy opravdu spokojenost, až mě to překvapilo. Navíc Vám doporučuji se podívat do dvorany toho domu, přesune Vás to do paláce ve Florencii, obrovité schodiště, sochy, palmy, dvorana krytá skleněným zastřešením, at zije klasicismus!

O slevě tam vědí.

Upraveno uživatelem alky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc dekuji za pozitivni hodnoceni. Kolegy to taky potesi :)

Kdybyste kdokoliv meli chut si o hodinkach vic popovidat primo se mnou, tak kolegum reknete. Vetsinou tam kolem taky pobiham a rad prohodim par slov s nadsenci a znalci.

 

Dvorek budovy byl dokonce cimsi ocenen, ale uz nevim v jakem dokumentu to na CT bylo. A nadherne schodiste jsme v budove obdivovali a obdivujeme stale. Hlavne v zacatcich, kdy jsme jeste sidlili v podkrovi jsme se tam nachodili a nakochali dost :)

 

Jeste jednou diky a tesim se na dalsi navstevy.

 

Jirka, Helveti.cz

 

PS: O slibenou Chronomag slevu si reknete naprimo. Vsichni kolegove o ni vi a nebo jim to pripomenete :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Musím se připojit s veskrze pozitivním hodnocením. V kamenném obchodě panuje příjemná atmosféra, člověk si připadá jako hýčkaný a vážený zákazník, i když nekupuje hodinky za mnoho desítek tisíc. Kluci jsou ochotní a hlavně berou svoji práci se zaujetím a nadšením. Budu se těšit na příští návštěvu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych vlastne opozdene taky mohl pridat recenzi. Kupoval sem v Helveti hodinky v roce 2014 (to sem jeste nebyl chronopacient) a uz tenkrat probihalo vse bezchybne. Komunikace, baleni i rychlost dodani...

Dnes jsou u Helveti nakoupene Trasery na stafetovem testu odolnosti mezi mistnimi cleny. Takze za sebe obchod doporucuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Dnes jsem zjistil, že NUTNĚ potřebuji Seiko želvy. Obrátil jsem se přes SZ na Jiřího Štenceka z Helveti a během dvou hodin jsem měl svoje pepsiželvy na ruce. Musím poděkovat za velmi vstřícný přístup, včetně slevy. Přikoupil jsem i dvoubarevné Nato a jsem nadmíru spokojen. Určitě to nebyla moje poslední návštěva :-)

Pavel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Připojuji se s pochvalou. Minulý rok jsem sháněl k Vánocům pro taťku nějaké dostupnější hodinky za jeho "staletý" opotřebovaný Primky. Potřeboval jsem takový, na kterých dokáže přečíst čas i člověk s horším zrakem. Vyhlíd jsem si 3 modely a z nich jsem nakonec vybral titanový Boccie se safírovym sklíčkem. Prodavač byl velmi příjemný, stejně tak i prostředí prodejny. S hodinkami zatím velká spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem po předchozím sondování na internetu tento obchod navštívil a musím vyjádřit maximální spokojenost. Pán se mi maximálně věnoval a i když nastal drobný problém s délkou pásku u mnou vybraných hodinek Traser 5900, tak jsme nakonec všechno k mojí plné spokojenosti vymysleli.

Ještě jsem dostal pěkný a praktický dárek v podobě tritiové lucerničky jak přívěsku a po tom co jsem se prořekl, že jsem registrovaný tady na fóru i čepici od firmy Traser.
Ještě jednou děkuji. Je opravdovou radostí navštívit takový obchod

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Objednal jsem hodinky, když přišly, dali mi vědět, zašel jsem si pro ně osobně a příjemně mě překvapil přívětivý prostor, milý přístup k zákazníkovi, okamžitá úprava tahu na počkání, fajn popovídání a ochota, s jakou mi ukázali každé hodinky o které jsem projevil zájem. Jsem velmi, velmi spokojený zákazník a budu se rád vracet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidávám pochvalu pro Helveti, včera večer vyzvednutí hodinek - Seiko Sumo, úprava tahu během chvilky, komunikace v průběhu objednávky bez problémů, pohodovej pokec na krámě při vyzvednutí.....díky :)  !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...