Přejít na obsah

Armida A1 45mm


Doporučené příspěvky

.....Tak som to nevydržal a pochvalim sa zase tym čo doma ešte nemam......viem že činske hodinky tu vela priaznivcov nemaju a niektory z nich by si ich nedaly ani na prebrodenie niektorej miestnej stoky ,ale mna tieto hodinky zaujali svojou jednoduchostou ,čitatelnostou,spolahlivym a osvedčenym motorom a hlavne ma presvedčili recenzie majitelov po celom svete o preciznom spracovani

 

hodinky som kupil polročne,cez watchuseek, a po dlhom dohadovani predavajuci mal o mne určite pochybnosti lebo hodinky som chcel poslat na Floridu :-) tak bol trpezlivy a nakoniec mi po vysvetleni situacie vyšiel v ustrety.

 

Prečo na Floridu? ...no mam trocha štigro mam tam zrovna kamoša na navšteve u brachu čo tam byva tak mi ich pekne dovezie na ruke čim sa mi podari prechcat.... miestnych vypalnikov.

 

.....takže poprosim vlastnikov armid aby ma tu pekne hecovali kym mi tie moje pekne doletia a to obrazkami na ruke a pod.

 

...pre tych ktorym je z činskych hodiniek na grc skuste to chvilku zadržat lebo z klavesnice sa to zle vyšparkava a hrozne to potom sm.di :-)

 

....takže zatial len foto od predajcu

post-872-0-37072400-1450633205_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Karol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...

..kupit sa nove daju len tu.......http://www.armidawatches.com/collection.php.....maš tam aj ceny......safirove sklo s vnutornym antireflexom + safirova luneta.

 

......Parnis som nemal ani mat nebudem,ale myslim že by si si mal pozriet ine hodinky aby si posudil spracovanie a myslim že u tejto značky je len mminimalna vodotesnost , a čo sa tyka kvalty bude asi na urovni ceny.

 

.....tak ak rozmyšlaš o Armidach postupiš minimalne a dva levely vyššie

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím s Tebou.

Parnisy mám jako otloukánky a dostali se ke mně výměnou za nehodinkovou věc. Musím říci, že mají opravdu dobré zpracování a přesnost není špatná...cca 5s za den do plusu. Před tím jsem měl Orient Maka.

 

Zvažuji právě a vybírám Steinhart vintage ocean a zaujali mne Armidy.

 

Kdo je vyrábí? Mají miyotu strojek co jsem se díval.

 

Jinak díky za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.......hodinky sa robia v Honk Kongu,podla for tam pracuje jeden rakušan s ktorym sa da komunikovat ,strojček je v tomto pripade miota 9015 ktora sa da porovnavat s etou 2824 ale montuje sa kvoli tomu že je podstatne lacnejšia ale osvedčena.Velke plus masivny ocelovy remien s potapačskou extenziou a frezovanymi koncovkami.Lumi patri asi medzi tie najlepšie čo sa robia.

 

Za mna ....ja byt tebou necham si radšej orient mako ,tie su super.K parnisom sa ti tu nikto nejak nebude chciet  asi vyjadrovat.Ale ideš spravnym smerom aj steinhart je za tu cenu primerana kvalita,vedel by som si tiež niečo od nich vybrat a hlavne strojky maju ety a soprody takže kvalitne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pohodě...chápu a rozumím.

 

Mám rád Primky a několik jich doma mám. 

 

Orienty jsem prodal, protože chci jít výše a dávám dohromady munici. A nosím i Primky.

 

Parnisy byla možnost pro mě vlastně zadarmo a hlavně zvědavost a mile mě překvapily...

 

Teď k Armidam,

 

A9 jsou asi dost vysoké. Jak jsi to napsal tak jsem na to koukl. Musím to prohlídnout pořádně.

Ty jsi je objednával přímo od tud? Kolik vychází pošta? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Štajny vintáže neznám, ale měl jsem O1. A9 neznám, ale měl jsem A1, A1 42mm, A7, A8 a řekl bych, že Armida je o trošku výš. Steinhartí pouzdro je mi proti srsti. Tvarově nezajímavé, celkem velké, na to, že je to 42mm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Karole, normálně Tě obdivuji...já bych asi kvůli pár ojro nebyl schopný tak dlouho čekat. Každopádně mne Mitak nalomil a hned jsem je objednal. Bohužel, na recenzi nebude asi v nejbližší době čas, takže tu hodím odkaz na dojmy ze svého vlákna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.....dajte mi ešte chviločku hodinky su momentalne ešte v lietadle za par hodin pristava,ale bohužial nemam čas ist do Wiedne na letisko a kamoš je s čiech tak mi iich hned zajtra pošle poštou...............

 

...............o čo dlhkšie čakam o to sa viac tešim :-).......medzitym som si nejaky ten kusok kupil tak som až taky nadržany neni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...