Přejít na obsah

JEANRICHARD Aquascope, blue dial


323GT

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO

ja jsem rad za recenzi ...dekuji a k nasledne diskusi treba Hublot taky neni zadna stoleta znacka :-) v podstate skoro vsecky znacky jsou vlastne po resuscitaci, kolikrat jen papirove, v puberte :-) cest vyjimkam !

Hublot je taky mrDka..... ale uš du rači spát abych nechytnul psotník

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mne velice pohledne a urcite sve hodinky. Diky za recenzi, velice pekne napisana.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za fajn recenzi. Já měl v létě záchvat jménem Terrascope, poté co se mi jedny na chvíli dostaly do rukou, ale bál jsem se, jak by po pár měsících vypadaly při denním nošení (hlavně luneta a tah..). U Aquascope s broušenou lunetou bych měl podobné obavy.

Jak to teda je - patří JR stále do stejné stáje jako GP? Moc jsem tu poznámku o tříleté historii značky nepochopil. (Jistě, jistě, jdu použít google... :) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JeanRichard and the SOWIND group

JeanRichard is part of the SOWIND group, privately owned by Dr. Luigi "Gino" Macaluso, which is the umbrella for one of the last independent Swiss watch manufacturies, Girard-Perregaux. Further activities include SOWIND Manufactures (movements), EMG SA (watch components such as cases and bracelets) and subsidiaries abroad, which are TRADEMA of America (North America), TRADEMA KK (Japan), TRADEMA SRL (Italy) and TRADEMA GmbH (Germany).

 

Founded in the 1990´s, JeanRichard targets what they describe as a clientele seeking original and exclusive watches, based on a great watchmaking tradition and taking fashion into account without being dominated by it. Together with a recent upgrade of most models all over the portfolio, it seems to be a recipe that works; after starting in regional distribution, JeanRichard today supplies more than 300 points of sale in 20 markets.

 

Ties to Girard-Perregaux are inevitable and represent a common passion; like his father, JeanRichard´s CEO Massimo Macaluso is a technically minded person, a successful rallye driver and an connoisseur of the arts. The SOWIND group is, after all, a family enterprise. Yet the independence of JeanRichard is apparent from the diverse portfolio of watches, and pieces like the successful "Chronoscope" and "TV Screen" models set it far apart from being GP´s little sister. The new JeanRichard Paramount is on the way to rival Girard-Perregaux- and not only in terms of the targeted price range.

 

http://www.thepurists.net/patrons/members/wsw/jr/

 

Hmmm takze 1990, coz je BTW jeste o trochu driv nez byla ozivena napr. znacka Panerai ne? kdyz uz je tu rec o napalenejch cenach a marketingu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, děkuji všem za názory v diskuzi. Mým záměrem nebylo rozepisovat se v recenzi o vlastnických strukturách, jejich změnách a podobných záležitostech, to by asi nudilo.

Nicméně někteří ukázali, že pokud to někoho zajímá, příslušné informace se dají poměrně snadno dohledat. Svými příspěvky snad i ostatním pomohli narovnat některé dezinterpretace, které tu také padly.

 

Tak ještě jednou děkuji a přeji všem klidné Vánoce.

Upraveno uživatelem 323GT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fajn cteni a pekne hodinky, i kdyz je mi lito, ze jsou zase tak velke.

Podle me je to fajn oziveni na foru a je to zase alespon neco jineho nez Rolex nebo Seiko. Je to svycar a dle me ma svebytny design, zadna kopirka. Vzdy si rad neco takto prectu a kouknu na zajimave fotky. Chapu, ze kazdy muze rikat svuj nazor, jen mi prijde zvlastni za kazdou cenu neco hanet a kazit tak radost majiteli z nakupu...

At slouzi a tesim se na dalsi fotky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vyhrali sa s puzdrom i ťahom. Ručičky a indexy sa mi u JR vždy páčili, zvlášť hodinovka, ako som spomínal u McStingerovom Hokusai modely. Indexy úspešne "prebijú" pozíciu dátumovky, takže mi to vôbec nevadí. Fajn model. Predpokladám, že dátumový veniec je v modrej farbe ciferníka. Aspoň na fotkách to vyznieva, že je posadený hlbšie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...