Přejít na obsah

Něco tenkého přesto ke všemu ?


Doporučené příspěvky

 Ahoj,
 
 tak jsem se rozhoupal a začal pokukovat po automatech.. 

 požadavky jsou automat, maximálně 11MM vysoké, safír, tah, chci to do košile ( to je jednou za čas ), ale i ke svetru , další požadavek je šíře u stěžejek 22MM ( mám doma hromadu NATO, GUMY, atd ) , tak ať se  to využije, hodinky budu používat převážně k džínům, na léto a pařáky mám pro někoho slabší hodinky ale Já na CASIO radiem řízené, solární, nedám dopustit, vždy když to vezmu vím že jsou přesné...
 
 hodně mě zaujalo toto : http://www.chronoshop.cz/combat-6-automatic-43/glycine-combat-6-automatic-389018  - jen ta cena je dost, samozřejmě k ceně nevadí mi lehce použité nebo tak něco max 14.000, prodejní vlákno jsem projel, SARB by možná šly, ale tam nevím jestli se vejdou pod košily, dost mě točilo když jsem to měl namáčklé na zápěstí..

 

 kdyby Steinhart Marine nebyly tak vysoké asi je to jasné, protože ty se mi líbí opravdu hodně..

 

 budu rád za jakoukoli radu...

 

 Hezký den Jirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sarb033 jsou perfektní, ale přeci to jsou spíše společenské hodinky. Na denní nošení a zejména právě k riflím bych klidně vzal SNZG13, mají 11 mm, rozteč 22 mm a jsou za cenu, kdy Ti určitě zbude na další hodinky. Nemají sice safír, ale nedávno tady proběhla diskuse o nějaké české firmě, která je schopna za přijatelnou cenu safír na hodinky vyrobit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Christopher Ward Trident Classic C65 - nejsou to uplny lestenky, vyska 10 mm, prumer uvadeji 43 mm, roztec neuvadeji, ale je velka sance, ze bude 22 mm, cena pres limit, asi tak o pulku :) - v aktualnim kurzu okolo 20k. Ale maj furt samy akce, ted maji do konce roku nektery hodinky zlevneny o 50% a peknou slevu na "nearly new", asi vraceny hodinky, pocitam. Neplati to na vsechny kusy. Pripadne Malvern slimline, ty jsou snad 8 mm, ale lestenky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Tak na značku Ch. Ward jsem koukl, parametrama zajímavá, ale řekl bych že dlouho není cca 10 let, je pravda že to zase nemá každý, ale nevím, modely ale pěkné, hlavně slim LE modrý cifr .... cena zatím dost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to mlada znacka, to jo, ale i Rolex nejak zacinal. Zaregistruj se do jejich Newsletteru, mel by ti dorazit email a odkaz s 50% slevou na vybrany modely a Nearly new modely s tusim 30% slevou, plati do konce roku, coz by ale asi pro tebe bylo stejne moc narychlo. Tvuj rozpocet v kombinaci s danyma pozadavkama je dost omezujici, ja ted taky vybiram a je halt moda vetsich hodinek. Me to nijak nevadi. Pokud chodis v obleku jednou rocne, tak bych se tim nenechal pri vyberu limitovat. To me pride dost zbytecny, to bych si radsi koupil kosili s kratkym nebo vetsim rukavem  :). Pokud by byla vyska jedno, tak by bylo vybirani zase o neco veselejsi. Az se vrati Seiya-san do prace po novym roce, muzes mrknout na http://www.seiyajapan.com. Jak jsou na tom SARBy / SARXy s vejskou netusim. Podle tvyho odkazu by se ti mohla libit Certina DS-1, projed taky Tissot. Ta Certina je taky nad tvuj limit, ale Helveti nabizi slevu (nevim, jeslti furt) a o Koscomu se tu rika, ze pri platbe v hotovosti taky neco slevi. Kdysbys trochu pritlacil na rozpoctu, tak by byl vyber zase veselejsi. S tim rozpoctem se to cizimu dobre radi, sobe to taky radim a to uz je horsi :). Kazdopadne hodne stesti s vyberem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo to je taky pravda,

cena by mohla stoupat :-), Seiko SARB 033 jsou dle mě v cenovce to nejlepší co dostanu, ale mají 2 věci co mi trošku vadí výška 11.2MM, šíře nožiček 19MM, zkusil jsem poslat email na CW stránky, třeba se něco objeví, zatím jen napsali že děkují...:-), ten odkaz projdu , jak on to posílá, přes DHL s přirážkou nebo jde u něj zvolit jiná cesta...pokud bych tam něco vylovil...?
 
 Stowa by byla ser gut .... https://www.stowa.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=largepic&pic=/z/marineautdatum/g/Marine_Automatik_weiss_NLMB.jpg&artnum=marineautdatum&wkid=145140411915436&ls=de&nocache=1451404131-15466

opět rozpočet... :furious:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...