Přejít na obsah

Kamera do auta


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 194
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Objednal jsem teď jednu malou kamerku, kvalitou asi nebude nic moc, ale nechci to jako hlavní záznam, na to mám již zmíněnou mini 0906, tuto chci na záznam v interiéru a aby bylo vidět fízla, když mě zastaví:)

 

https://www.gearbest.com/automobiles-motorcycle/pp_1057406.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi to budu muset řešit 2ks kamery.. firemní dodávka .. chci aby tam byla kamera záznamu cesty a pak kdyby zastavili na hlídání řidiče... nechci kupovat nějakou mizerii ale zase nemusím dat 10k.

Upraveno uživatelem tenge
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kup jim tuhle https://www.mio.com/cs_cz/mivue-788-connect

 

založ jim na fcb účet a můžeš se na ně celej den dívat ....... budou mít radost

To není pro me, beru to jako jejich ochranu při nehodách apod. Minuly týden nějaký idiot na depu jebnul do nárazníku a samozřejmě se nikdo nepřiznal ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedu teď na 0906 mini. .... Stačí tedy jedna karta (max 128GB, ale testnu ještě 200GB).

Otestováno, nefunkční :( Karta je detekována, dokonce ji umí kamera správně naformátovat, ale nahrávat na ni nelze a kamera detekuje nesmyslný zbývající čas.

post-50350-0-34532700-1542841653_thumb.jpg

Upraveno uživatelem swenak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Ahoj, mám za úkol koupit kameru do auta pro tátu. Cena do 5tis. Kč, strop. Doporučíte mi něco, s čím máte dobré, osobní zkušenosti? Díky.

Zatím jsem dostal tip na Gitup/Viofo A129:

https://www.isix.cz/gitup-viofo/gitup--viofo-a129-gps-cerna-2/

 

https://www.isix.cz/gitup-viofo/gitup--viofo-a129-pro-4k-gps-cerna-pouze-predni-kamera/

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 5 týdnech...
  • po měsících...

Koupil jsem kameru Xiaomi Yi Smart Dash. Poměr cena/výkon prej hodně dobrej. Je tam možnost nahrávání v režimu 1296р 30FPS a nebo 1080р 60FPS. Co jsem tak různě koukal na netu, tak spíš dáváj těch 1080р 60FPS, předpokládám, že to má někdo už hodně nazkoušený, tak si nechám poradit jaká kvalita nahrávání je vhodnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Trochu to tady oživím - chci si koupit kameru do auta a přemýšlím jestli jen přední nebo duální. Máte někdo zkušenost? Nechám to napojit na pojistky a vepředu protáhnout A sloupkem aby nebylo nic vidět, to je celkem jednoduchý. U zadní kamery to je asi horší (minimálně servis mi to tvrdí) tak přemýšlím jestli to za to stojí.

Primárně chápu kameru v autě jako jeden z možných důkazních prostředků v případě nehody.

Jestli máte tip na konkrétní model, budu rád. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sem s tou kamerou Xiaomi Yi Dashbord hodně spokojenej, záznam super, i když teda nemám srovnání s dražšími modely a ovládání jednoduchý, žádný kraviny navíc. Zadní kameru nemám a do budoucna neplánuju. Asi čim víc záznamů tím líp, ale přední IMHO stačí.

https://www.isix.cz/autokamery/xiaomi-yi-dashbord-camera-autokamera-od-xiaomi---fullhd-1080p/

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Udelal jsem nedavno upgrade a koupil Viofo 139, je dualni. Primarne mi ale šlo o predni kamerku a nocni zaznamy. Proti A129 je nocni zaznam zase o kus lepsi a troufnu si tvrdit, ze natahnout zadni kamerku pod tapecirunk bych zvladnu doma. Jeden kablik napajeci- dlouhy a tenky. Vse se nastavuje v telefonu pres apku, je v cestine, rychla wifi , nastaveni v mžiku hotove.

U čr ji prodava Isix:https://www.isix.cz/gitup-viofo/gitup--viofo-a139-2ch-2k-1440p-zadni-1080p-5ghz-wi-fi-gps-autokamera/  ale kdyz se vychyta akce na Ali, sleva, plus kody, vyjde lehce pres 3tisice i s poštou.  

Mam tady zaber z lokotky, kdyz jsem ji testoval. Tahle mnohem levnejsi kamerka nez je Sony nebo Gorpro je porazi rozdilem nekolika trid. Upozornim, ze z koleji je noc mnohem horsi oproti komunikaci, protoze kameni vubec neodrazi svetlo a taky masinka sviti proti autu vcelku bidne.

 https://fastshare.cz/16728738/2021-0419-213835-f.mp4#.YJrUczuLvR8

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom taková technická, koukal jsem na některý ty záběry kde je GPS, tak je uvedená na záznamech i rychlost, to bych viděl jako kotraproduktivní, to tam fakt nechci :). Ač se snažim jezdit podle předpisů, tak člověk se občas neuhlídá, tak aby se to neobrátilo proti němu :D

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Absence tohoto byl jeden z důvodů proč jsem koupil právě tohle, ovečka ctící limity jsem jen v zastavěném území. Ale v případě nehody dnes umí spočítat kolik auto jelo celkem přesně i bez záznamu. Podle deformací, brzdných čar apod. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...