Přejít na obsah

Moto Koure MK I


sharz

Doporučené příspěvky

Velice hezký dizajn, pouzdro fakt povedené, korunka ve tvaru pneumatiky mi přijde jako milý a vtipný nápad.

Ale... bojím se, že je to typ hodinek, které se velice rychle okoukají. Ale aspoň na chvilku je zkusit a poslat dál určitě není špatný nápad ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se taky líbí a velký mi nepřipadají. 40 x 44 mm je v pohodě. Samozřejmě tvarem pouzdra budou působit jako větší. Jestli nevyměknu, tak bych zítra asi jedny rezervoval. Nejspíš ty meca-quartz, ta cena je tam dobrá. Datumovka je piha na kráse, ale snesu to. Jenom nevím, jakou verzi :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja obecně nemusím takovy ty gimmicky typu korunka ve stylu pneumatiky, chrono ve stylu přístrojový desky auta atd. Přijde mi to prvoplánový a myslím, že dobře navržený hodinky by se měly obejít bez podobnejch doslovnejch odkazů. Ale líbí se mi pouzdro, celý bych to ještě mírně zjednodušil a byla by to pecka.

btw: Zaujal mě strojek, Seiko teď moc automatickejch chronografů nedělá, takže tohle bude asi jedna z velmi mála možností, jak získat do pazour mechanickej Seiko chronograf, ne?

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se to celkem líbí, jen nevím, kdo by za ně dal "retail price". Ty modré na obrázku vypadají, že mají jiný odstín lumi než ostatní, ale ve specifikacích jsem rozdíl v lumi nenašel. Kdybych už neměl v pre-orderu Hellgraye, tak bych možná o nějakých mecha-quartz zauvažoval.    

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...