Přejít na obsah

Citizen AT8011-04E - rada s kúpou


dedoedo

Doporučené příspěvky

Dobrý deň,

 

rád si nechám poradiť od skúsenejších... Plánujem kúpiť CITIZEN AT8011-04E - cena cca 300,-?.

Video:

Obchod: http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-at8011-04e-eco-drive-global-radio-controlled-at-sapphire-chronograph-200m-leather-gents-watch

 

Beriem to ako "univerzálne" hodinky - aj k oblečeniu do práce - aj príležitostne k obleku. Ja viem, nie je to podľa etikety, ale rozpočet žiaľ nedovoľuje viac.... Verím, že až raz vyrastiem :-) časom prikúpim nejaké oblekovky.

Aký je Váš názor na tieto hodinky?

Je možné, že je to za túto cenu replika?

Ďakujem Vám za Vaše príspevky.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určite slušný výber, rovnaký model je aj bez hodinových číslic, len s indexami. Jediné čo mi trochu vadí, je ten poloprázdny 24h subdial. Mám radšej, už keď tam je, nech je aspoň s plnými hodinovými indexami ako to má napr. rada Promaster. U Citizen sa mi vždy páčilo, ako vedia citlivo zakomponovať značky pre tie kvanta funkcií, ale užitočných funkcií. Na ciferníku to neruší. Ak sú čakárne plné, tak na "zabitie" času odporúčam rovno model s logaritmickou lunetou :).

 

Edit: remeň so sponou od Citizen je veľmi dobrý. Z fotiek neviem posúdiť, či ide o ten ako u Promasterov, lebo tam je veľmi príjemný, spona je kvalitná. Zo šrúbovacou korukou u Citizen však skúsenosti nemám, mal som len model s pull/push korunkou. U Citizen platí, že sekundovka ide presne na indexy. Akurát toho lumi náteru tam bude pomenej, ale na tvoj zámer v pohode.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dutyfreeislandshop je v pohodě a fake neprodává, ale v tomto konkrétním případě se opravdu spíš vyplatí nákup zde. Už kvůli 5 leté záruce. Mimochodem verze těchto hodinek s kovovým tahem AT8011-55E stojí ještě o pár korun méně, než ta kůže (která se dá dokoupit vždy) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

StanoBare: áno - ten poloprázdny 24h subdial je lepší u Promaster, taký drobný detail a hneď by to bolo lepšie - no čo už.... Z fotiek to nevidno - ale na videu je remeň vidieť. Tachymeter veľmi nevyužijem - väčšinou to počítam približne z hlavy - cvičím svoje kolieska :-)

 

JanNovakJan: tento model sa mi páči s číslicami,  inak tu je za 289,- ?  http://www.hodinkar.sk/citizen-elegant-at8011-04e.html .  Akurát, že záruka je len 2 roky.  5 rokov - možno v autorizovaných predajniach, ale cena je dosť vyššia alebo ho ani nemajú - skúsim ešte pohľadať.  Model AT8011-55E som našiel cca 30,- ? drahšie - je pekný - trošku sa však prikláňam viac k arabským číslam.

 

Neskôr plánujem prikúpiť nejaký automat - to k tomu obleku...

Zatiaľ Vám ďakujem za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to je zaujímavé... skúsim to overiť  - cena je vyššia cca 40,- ?. Ešte je zaujímavé, ako budem riešiť servis,  citujem:

"Záruční a pozáruční opravy zboží od neautorizovaných dovozců do ČR budou odmítány s odkazem na neexistující smluvní vztah mezi GOLDTIME a.s. a těmito dovozci."
http://www.citizen.cz/cs/servis/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vic se mi k danemu ucelu libi ty AT8011-55E. Nasel jsem jeste AT9070-51L ktere by mozna mohly vyhovovat, ale zatim je maji malkokde tak nevim jak s rozpoctem:

 

http://www.citizenwatch.com/en-us/watches/watch-detail/?model=AT9070-51L

 

a samozrejme nemuzu nedoporucit moje vlastni AT9030:

 

http://tiphodinky.cz/citizen/citizen-eco-drive-radio-controlled-at9030-55l.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslím, že je to dobrá volba, jsou to takové univerzálky k riflím i k obleku. Citizeny s Eco drive používám už cca 6 let a bez jediného problému. Zajímavá je funkce perpetual calendar, díky které hodinky ukazují stále aktuální datum a nerozhodí je ani přestupný rok...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...