Přejít na obsah

Breitling Pluton Navitimer


Pallino

Doporučené příspěvky

Originál by měly být. Tyto se (snad) nefejkovaly. Teda nekopírovaly. Je vidět, že už hodně pamatují, ale může to být zvýrazněno bleskem. Řekl bych obvyklý, průměrný stav. To nemyslím ve zlém.

Jak psal Jagman, u těchto hodinek je často problém se strojky. Je tam japonec a neoplývá spolehlivostí. Náhradní originál Breitling nejsou (možná snad je přímo ve fabrice), ale dají se sehnat totožné z hodinek jiných značek. Co mě celkem varuje, je velmi slabý LCD display. Buď to udělal foťák, nebo je slabá baterka. Pokud ani jedno, tak to může být zaděláno na budoucí problém. Pokud chceš poradit, je třeba se odrazit od ceny, za kterou je můžeš pořídit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci ti radí dobře, ruce pryč. Jsou to hezký hodinky, ale jen obtížně servisovatelný a většinou ten servis potřebujou. Řeší se to nákupem celýho strojku, ale ani ten nebude nový takže je to pořád loterie. Taky jsem je moc chtěl, jediný quartzky který se mi fakt líbily, ale po poradě s hodinářem jsem šel od toho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviděl bych to tak tragicky, jestli se Ti líbí a jsou za rozumný peníz (za těch 5t to asi nebude) tak je ber. Ale vyzkoušel bych novou baterii, jestli fakt ten display není po smrti. Náhradní strojky se koupit na ebay dají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...