Přejít na obsah

Tag Heuer Connected - digošky


Doporučené příspěvky

Model Connected zhodnotil Biver ako najvacsi risk v jeho kariere. A zaroven ako jeden z najvacsich uspechov. Minuly rok sa predalo 80 tis. kusov. Planuje tento rok rozsirit modelovu radu a ciel je predaj 200 tis. Pritom TAG Heuer predava cca 600 tis. hodiniek rocne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud už bych chtěl chytré hodinky, tak tohle by byla volba.

Já si radši nechám na jedné ruce mechaniky a notifikace řeším primitivním náramkem bez displeje (Mi Band) na druhé ruce, který se rozvibruje při příchozím hovoru, SMS, budíku... a sleduje "fitness" aktivity. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle mě nechává naprosto v klidu, to se radši budu koukat na mobil kolik je hodin. Hodinařina mě od mládí fascinovala nádhernými tikajícími strojky jak v starých cibulích, tak v náramkových. Tohle je jak koukat na televizi nebo počítač, spotřební bezduchá věc, nadšení se nekoná. Po pár dnech by skončily v šuplíku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně za tímto, pro někoho možná odvážným, krokem vidím čistou racionalitu. Smart watch frčí. A je pravda to, co bylo řečeno šéfem společnosti: "Když si koupíš hodinky od Samsungu nebo Applu, dostaneš zařízení (device), když si ale koupíš smart hodinky od TAG, dostaneš hodinky". 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Fakta o výdrži bohužel tvrdě připomínají realitu, že jde pořád jen o další DEMO chytrých hodinek. Výrobci už dávno umí získat energii do baterek v elektronických hodinkách z dopadajícího světla, nebo kineticky - jenže tady se místo optimalizace úsporného provozu s notifikacemi (tj. aspoň 2-4 týdenní výdrž?) pitomci zase předhánějí v délce výčtu postradatelných fíčur typu "zářící hi-res animace" a "permanentní upload každého uprdnutí velkému bratrovi" - které kromě hodinek do druhého dne spolehlivě vyšťaví i připojený mobil :thumbsdown_anim:

Trefně řečeno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

 

.....Výrobci už dávno umí získat energii do baterek v elektronických hodinkách z dopadajícího světla, nebo kineticky....

Toto je v tomto pripade jednoducho hlupost, spotreba smartwatch je neporovnatelna s energetickou narocnostou beznych hodiniek a instalovat integrovane dobijanie je nezmysel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chytré hodinky jsem kdysi zkoušel a aktivně používal (úplně první dvě generace od SONY a pak dvě generace od Pebble). Je fakt, ze tyto už opravdu vypadají, jako hodinky. Hezké hodinkové vypadající provedení, navíc s přidanou hodnotou těch origo ciferniků. To je moc hezké. Ačkoliv vím, že ve výsledku to je stále jen taková hračka, tak mne to stále láká zkusit znova. Proč to ale zřejmě neudělám (krom jiných niternich pohnutek, a třeba i ceny) je ta velikost. 46 mm je prostě obrovsky rozměr - ve vztahu k mé ruce. Rozumím, že ten displej musí byt tak veliký, aby byl použitelný, ale to je zároveň i jeho jakási slabina, která takové hodinky diskvalifikuje u lidí s menším zápěstí.

Takže asi budu ještě stále čekat, a to za poklidného tikotu mechanických hodinek na ruce ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pro info jsem se přihlásil k odběru novinek o Connected a todle mi teď přišlo od p. Nesvadby

 

TLDR: V Česku oficiálně ještě nějaký čas nebudou...

 

Vážení zákazníci,

na konec června letošního roku jsme měli firmou TAGHeuer avizováno zahájení distribuce hodinek TAGHeuer Connected v České republice.

Dnešního dne jsme dostali od distributora této značky oficiální vyjádření o aktuální situaci k tomuto produktu, které pro nás všechny není příliš příznivé.

Firma Google ? jeden z partnerů projektu ? prozatím zablokoval distribuci pro některé státy. Mezi ně bohužel patří i Česká republika a Slovensko. Jako důvod uvádějí nepokrytí území těchto států všemi aplikacemi, které TAGHeuer Connected nabízí a nechtějí tedy na trh uvést produkt, u kterého nejsou stoprocentně dostupné všechny služby.

Byli jsme ujištěni, že firma TAGHeuer hledá řešení, nicméně v této chvíli nám nebyl dán žádný termín dostupnosti těchto hodinek v ČR.

Je mi velmi líto, že Vám musím sdělit tuto skutečnost a ujišťuji Vás, že budete okamžitě informováni, jakmile obdržíme v této věci jakékoliv další informace.

Pokud i nadále zachováte přízeň značce TAGHeuer, budeme Vám velmi rádi nápomocni s výběrem jiného produktu .

 

S pozdravem

                                            Vlastimil Nesvadba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...