Přejít na obsah

TOP fotky fora


Bells

Doporučené příspěvky

Tato myšlenka ve mě uzrává už delší dobu a třeba to více členů vidí podobně. Vídám tu v různých vláknech opravdu krásné fotky hodinek a napadlo mě, co takle mít všechny nejlepší fotky někde pohromadě? Když se to tak vezme, tak nejlepší fotky jsou většinou v kalendáři, který se tu každoročně dělá a v tu dobu jsou fotky i v příslušném vlákně, ale do kalendáře se nedostanou všechny a to je škoda, takže co je mít ještě někde? Pokud je to blbost, tak nechť je vlákno smazáno, ale mě by se něco takového určitě líbilo, protože spoustu z vás fotí opravdu skvěle, případně má skvělé nápady, jak hodinky vyfotit a je škoda, aby tyto fotky byly někde v propadlišti dějin :)

 

Má představa je asi taková, že zde můžou být fotky jak technicky vyspělé, tak i s dobrými nápady, takže je jedno, zda to bude fotka pouze hodinek, nebo i s pěkným okolím, pěkný wristshot atd..meze se v tomto opravdu nekladou.

 

Co myslíte, má cenu dát něco takového dohromady? Sám proberu fotky a snad budou alespoň nějaké natolik dobré, abych je sem mohl dát.

 

Děkuji za pozornost a pokud toto vlákno prorazí, tak přidávejte, přidávejte, ať se to tu plní :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mám na starost spoluorganizaci fotosoutěže v úplně jiném oboru, ale pár poznatků. Jako odborného garanta máme Martina Haleše, profi fotografa, který se svými lidmi posoudí kvalitu fotky a má na to prostě oko. I zde jsou fotografové, kteří by Ti s tím mohli případně pomoct, protože mají rádi hodinky. Myslím si, že systém, aby sem mohl přispívat každý, nemá význam. Jakmile to projde sítem, lze hledat nápad atd.

 

Může to znít složitě, ale stačilo by, aby Ti případný zájemce o zveřejnění foto poslal a ty nebo nějaký odborný garant byste to vyhodnotili. Bez nějaké kontroly to podle mě nemůže fungovat, ale to vycházím pouze ze své osobní zkušenosti :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co je top fotka, kdo to vybere ci rozhodne? Chapu tvuj zamer, ale asi bych se do toho moc nepoustel, je to ciste subjektivni vec- co se libi mne, nemusi se libit jinym. Myslim si, ze nejlepsi fotografy fora zname a tak chodime do jejich vlaken.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych pravdu řekl, tak jsem doufal v dejme tomu takovou nějakou sebereflexi každého, tzn. nebudou tu fotky, které stojí za prd, např. fotky do kalendáře každý taky vybírá a snaží se tam dát tu nejlepší a podobně jsem to myslel i tady, ale máte asi pravdu, že se to může jakkoliv zvrhnout a jít kvalitativně dolů, což není nijak ošetřitelné. Leda tím výběrem, ale to by bylo hodně složité. Původně mě i napadlo udělat podobné hlasování, jako je při výběru fotek do kalendáře a o nej fotkách hlasovat, ale mít neustále spuštěné "lajkování" je blbost, takže to jsem zavrhnul. No nebudu si nic nalhávat, asi jsem měl rychlejší prsty na klávesnici, než myšlení v hlavě a nedomyslel jsem to celé, chytil jsem se zkrátka jen toho nápadu a že by byly takové fotky pohromadě, protože skvělých fotek je tu spoustu, ale tím, že jsou v různých vláknech, tak jich spoustu i zapadne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I taková je možnost, že bych fotky postahoval a dal je sem sám dle svého výběru, ale nechci tu operovat s fotkami ostatních a nemluvě o tom, že naopak bych taky mohl někoho urazit, že jeho fotku jsem nevybral :) Nechci aby posouzení bylo na jednom člověku. Přemýšlím, jak to udělat a jako nejlepší mi přijde udělat hlasování, jako u fotek do kalendáře a z toho by vzešlo třeba TOP 10, alespoň by se něco dělo a myslím, že členy, kterým by se dostala fotka do TOP 10 by to určitě potěšilo, ale nevím jestli je to možné. Respektive možné to je, hlasování probíhá i u kalendářních fotek, ale nevím jak svolní jsou k tomu moderátoři, ono spustění hlasování asi dělá pěkný bordel, jak je tomu vždy při kalendáři, někteří pak ty "like" používají všude možně atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takže by ti sem lidi nasázeli tunu, samozřejmě podle sebe, top fotek a pustilo by se hlasování. Co pak? Bys to promazal a nechal bys tu jen ty top. Pak by po nějaké době probíhalo další kolo?

Podle mě bys musel vést 2 vlákna jako s kalendářem. První by byl kotel, kde by se hlasovalo a do druhého by si dával ty top.

Kolik hlasů by musela fotka dostat aby byla top?....... přijde mi to hrozně pracný. Tě to za chvíli přestane bavit  ;)

Sorry, pokud to vypadá, že ti ten nápad jen shazuju. Ale to je vlastně podstata mojí práce, vracet lidem jejich práci s tim že tam maj chybu.  ;)  :D

post-16518-0-99016500-1453911465_thumb.gif

Upraveno uživatelem MJ.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pohode, mas pravdu v tom, ze by to bylo pracne a nejspis bych to nedal do kupy nejak poradne, takze je to blbost.

 

Jak jsem psal, prsty na klavesnici byly zbytecne rychle, necham to smaznout :)

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako sa píše vyššie, echo na vlákna s dobrými fotkami sa roznesie, tvoj nápad by len suploval výber do kalendára. Ano, ten je obmedzujúci formátom fotky, takže len v tomto prípade by bolo tvoje vlákno plusom. Nič v zlom, teda :). Na fotografických stránkach sa robí napríklad výber napr. 5 naj fotiek za každý týždeň, mesiac...ale ten je výsledkom hodnotenia užívateľov.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...