Přejít na obsah

nováček nakupuje


Traveller

Doporučené příspěvky

Zdravíčko všem. Myslím, že nejsem v nakupování přes internet žádným nováčkem, přesto jsem ještě nikdy nenakupoval hodinky. Rád bych si ke kulatinám nadělil nějaké hodinky IWC - zatím se mi celkem líbí model 3706 - IWC "Fliegeruhr" Automatic Chronograph. Jeho cena se na aukcích pohybuje kolem 2500 USD, což mi přijde celkem v pořádku (v brněnské Oriose jej mají za 108 000). Je tu něco, na co si dávat při koupi konkrétně tohoto modelu pozor? Budu rád za každou informaci. Jo, předpokládám, že kupuji již použité zboží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No podla mna sa taketo hodinky kupuju v kamennom obchode,pre zlavu sa chodi do Dubaja a to už len preto,že taketo hodinky sa kupuje len raz za život (teda,pokial nie je kupujuci watchfan :D ) ;)

 

to je pravda v případě že si je plánuješ nechat na celý život, ale v případě, že jsi magor jak tady všichni je jasné že dříve či později se dostaví nutkání něco nového koupit a většinou se v takovém případě musí něco starého prodat... no a když nakoupíš výhodněji na šedém trhu, tak finanční ztráta potom není tolik bolestná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, Dubai je to spravne misto a primo shop IWC

IWC Boutique

Unit #243, Level 2

Burjuman Centre

Dubai

United Arab Emirates

Phone: +971 4 355 17 17

 

Provereny prodejce :thumbsup_anim:

 

Zkus se podivat na stranky IWC, ale myslim, ze tam neni. Ja jsem tak telefonoval a pak jel vyzvednout (mel jsem planovanou sluzebku)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...