Přejít na obsah

Bulova Precisionist 96B175


Doporučené příspěvky

Vážení účastníci, 

 

jsem začátečník a zcela mi učarovaly tyto hodinky. Na Amazonu jsou výhodně ke koupi a tak se chci zeptat co si myslíte o tomto obchodu. Myslím nakolik je to bezpečné, jak velká je šance na získání podvrhu, apod. Předem děkuji za názor. 

 


 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Farkyostrava. Díky. Amazon neposílá do ČR?

Bembeg: O Ebayi jsem slyšel horory. Nerad bych vyhodil 8 000 za fake..

Ebay je jen portal zprostredkujici nakup. Jsou tam jak kvalitni obchodnici, tak podvodnici. Obecne bych se nebal tam nakupovat, ale samozrejme je napred lepsi si o tom konkretnim prodejci zjistit co nejvic info.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja kdyz je dal do kosiku na Amazonu, tak na me vyskocila hlaska, ze dvouleta zaruka je kryta Amazonem misto Bulovou, zaruka je poskytovana Asurion-em. Takze sedivka. A navic tenhle prodejce (Watch Your Time ) do Cech neposle. Bud by se to muselo zkusit domluvit primo s prodejcem, nebo se to da resit sluzbama jako zasilkovasluzba.com nebo Shipitem.

 

Edit: Amazon bud prodava primo sam, nebo pres nej prodavaji ruzni prodejci. A zalezi na Amazonu a prodejcich, co kam chteji posilat. Amazon ma obecne dobrej zakaznickej servis a velkorysy opatreni v pripade, ze zbozi nedorazi, protoze proste jinak to u onlinovyho obchodu nejde.

Upraveno uživatelem gabik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

btw: Podle mě se zrovna tyhle hodinky snad ani nefejkujou. Jinak ne že by byly zrovna krásný, ale ten strojek je zajímavej. V rámci těch divokejch quartzovejch stopek, kterejma jsou nováčci vždycky ohromený, je tohle ještě relativně zajímavá volba.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji všem za odpovědi. 

 

Kristian: líbí. Samozřejmě je můj vkus širší, ale tohle je pro mě pecka. Řešení pouzdra a tahu mi velmi připomíná americký design (myslím obecně, ne hodinek, ten neznám). Ve výběru jsem bohužel dost limitován svoji velikostí, takže potřebuju na ruku pořádný "železa". Taky jsem zjistil, že je jiný obdivovat hodinky samotný a pak si je dát na ruku. Ke každýmu se "objektivně" hodí jiný typ a pak jsou tu ještě subjektivní preference..

 

Ruiz: dáš mi na nějaké "hezčí" link? :-)

 

USER47: dík za povzbuzení (.."je tohle ještě relativně zajímavá volba")

Upraveno uživatelem Sumenog
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sumeongu, jsi tu teprve týden - nespěchej, polistuj a počti si zápisky od zkušenějšíh pacientů: v podstatě všichni už jsme si podobným "kompulzivně obsedantním" záchvatem prošli a věř že u "prvního lepšího kousku do 10 tisíc" to bylo nejintenzivnější. 

 

Bez urážky, tenhle typ kostrbatých a zbytečně přerostlých račmen čínské výroby (což bohužel platí i pro baterkáče z produkce Bulova) mám tak nějak asociovaný s jednoduššíma dělňasama absolutně bez rozhledu (autoservisy, pneuservisy), těsně po střední, zato s "pořádnýma železama" kolem krku, pazour a kšiltovky, z kapesného šetřícíma na svůj první kundolap... ale budu jen rád pokud se mýlím :cool02:  

 

Bulova není úplně marná značka, ale než své "první chronomagové háky" unáhleně uvalíš za výběhovou obludu s ciferníkem jak z pouti, přišroubovanou lunetou s rádoby potápkovým dělením a hlavně starým strojkem žeroucím baterky jak buvol trávu, podívej se radši na decentnější kousky z novější řady Accutron II.

Pokud chceš solidně velké multifunkční kvartzky s "industriálním designem", v inzerci tu za podobné peníze několikrát do roka proletí namátkou třeba T-Touch II/Expert - což je i z hlediska "machrindexu", meteriálu i strojku úplně jiná liga než tenhle broušenej jarmark, stačí si počkat a nespěchat. Mezitím možná zjistíš že vlastně "nutně potřebuješ" něco úplně jiného - a zde ušetřené peníze se Ti na to budou sakra hodit...  :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radek to podal přesně. Link na hezčí bulovy? Co toto http://m.ebay.com/itm/Bulova-96B208-Accutron-II-Snorkel-Collection-Silver-Tone-Mesh-Bracelet-UK-Seller-/272119831681?nav=SEARCH obchodník je v pohodě ( kupoval jsem od něj ), navíc je z VB, tak to budeš mít bez doplatku daně. Hezčí je samozřejmě individuální, ale to pouťové chrono se ti za chvilku okouká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si tu ještě vytříbím vkus :-)

V čem jsou ty moje vyvolené pouťovky? Asi je to trochu prvoplánový maskulinní design, ale ke mně by prostě šli. Cílová skupina jak jí popsal Radek 124 se mě netýká, ale popsal to hezky:-) Ten vzhled bulova moonwatch reedition mě nebral ani tenkrát a dnes už vůbec ne. Navíc hromadu subcifru mají i Rolex, omega atd, jak jsem viděl ve vlákně hodinky a ženy.. 

Snad jen pro ujasnění, abych věděl v čem to vězí, jsou např. tato casia pouťovky? https://www.google.cz/search?q=casio+eqb-500d-1aer&rlz=1C1VSNG_enCZ650CZ650&espv=2&biw=1280&bih=923&tbm=isch&imgil=EPyr0vp_8M6wnM%253A%253BBHIOKTvAr4CfGM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fhodinarskymagazin.sk%25252Fcasio-edifice-smartphone-link-eqb-500-svetovy-cas-lieta-vzduchom%25252F&source=iu&pf=m&fir=EPyr0vp_8M6wnM%253A%252CBHIOKTvAr4CfGM%252C_&usg=__kNOAUahwBU6lSYT-JRAzsi-muoI%3D&ved=0ahUKEwiws6H8hebKAhXCFSwKHa-iBKwQyjcIZQ&ei=TG23VrDdLcKrsAGvxZLgCg#imgrc=EPyr0vp_8M6wnM%3A&usg=__kNOAUahwBU6lSYT-JRAzsi-muoI%3D

 

Ptám se proto, že casia mi vždycky pouťový připadali, ale tohle se mí zdá slušný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...