Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravím všetkých členov, ktorým som určite chýbal :D

Prispievam po tak dlhom čase, pretože dnes som na fejsbučíku zbadal toto od jedného nechrono kamárata a fakt, že k tomu chýbajú zásadné informácie ma priviedol sem, kde som nenašiel o tom ani zmienku. Podľa oficiálnych stránok to vyzerá na český produkt, marketingová komunikácia mi zase pripadá obšľahnutá od Daniela Wellingtona (dizajn, fotky, komunikácia výhradne cez sociálne siete). 

Nejaký názor na to mám, ale nevie niekto o tom niečo viac ? Nie, že by som to chcel kupovať, len či neviete, či ide o nejaký startup, prípadne či v tom nemá prsty niekto z miestnych.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě jasná čína. Vypadá to jak šmuk z Ebaye za pár korun. Už jen to, že jsou všude jen samé fotky a nesmyslné tlachání, ale info o hodinkách nikde. A ta "zaváděcí" cena 1490 Kč je bez komentáře. Casio tohle prodává pod litr a ještě to bude jiná kvalita. Na projekt někoho z fóra bych to netipoval.

Upraveno uživatelem Mikefux
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pár názorů taky v tomhle vlákně. Možná by to chtělo sloučit a vrazit do čínský sekce, protože českýho na tom nic nebude.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93704-sticklery-na-hithitu/

 

Podle mě je to celkem nezajímavej pseudoluxusní asijskej fešn šmuk se směšnou prezentací cílenou na MLM vykuky a pouliční finanční poradce, jinak nevím, kdo by si to kupoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...