Přejít na obsah

Co je kde vintage na prodej


Pege1012

Doporučené příspěvky

Já bych do nich nešel. Jednak "NOS", jak je uvedené v inzerátu, vypadá trochu jinak, nicméně pro mě by hlavní argument proti bylo to chromované pouzdro. Nerez je nerez.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Pekny, ale podle me jsou prebrouseny. Dynko stopro, melo by tam byt ref.cislo a neni nic. Pouzdro taky. Staci se podivat jak je vyzrany v miste pod dynkem, kde ma byt tesneni. Vubec to neladi se zbytkem pouzdra. A cifernik bych tipl jako pretisk, i kdyz hodne pekny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píší v popisu, ciferník i pouzdrou jsou renovované...tady jsou jiný už prodaný, pro porovnání, se stejným cifrem, ale pouzdro bych řekl je jiný..

https://www.chrono24.com/zenith/vintage-blue-sporto-mens-steel-60s--id3133152.htm#gref

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přebroušený jsou to tam i píšou i ten cifr, že byl profesionálně renovován, ale za ty peníze nevypadají špatně. Ve vintage vodách, se ale právě moc neorientuju.

Aha, já jsem inzerát nečetl, jen se díval na fotky. Podle stavu dýnka a něktrých detailů na pouzdru bych se přikláněl k tomu, že jsou přebroušené hodně. Co jsem kdy viděl, tak skoro každý dýnko Zenith má na okraji uvedeno referenční číslo. To tady úplně chybí. A dýnko by mělo být leštěné-hladké, bez kruhového brusu.

Jako třeba tady:

https://www.ebay.co.uk/itm/Zenith-Sporto-NOS-oversize-cal-2562-hand-winding-fully-serviced-original-box-60s/142858934923?hash=item21430e5a8b:g:cpoAAOSwqYBbQeXe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...