Přejít na obsah

Fortis Spacematic GMT


Cool as Ice

Doporučené příspěvky

Dobrý večer,

 

po mých neúspěšných námluvách s Poljot Aviator I Chronograph (viz jiné vlákno v sekci ruské hodinky a ano názory Vás členů, byly důvod, že jsem si na tuhle lásku nechal zajít chuť :wub:   :D) mě to zase chytlo a hledám novou známost :D a nebyl bych to já, aby můj zrak nepadl zase na "postarší partii" :king: rozuměj model co se zdá se už nevyrábí a to konkrétně na Fortis Spacematic GMT. Našel jsem fotky jednoho z členů ve starém vlákně prodej, tak mě snad nezabije dle jeho nicku :D když sem dám link na jeho fotky pro představu o jakém modelu mluvím (pěkný fotky btw)

 

forum.chronomag.cz/index.php?/topic/23376-fortis-spacematic-gmt

 

a teď k dotazům :)

 

jak dlouho už se tenhle model nevyrábí? a jak moc si pomůžu oproti Vámi zavrženýma Poljot Aviator I Chronograph? Kde vydíte případně rozumnou cenu za nový, nenošený kus?

 

Díky všem za odpovědi

 

pěkný večer

 

Cool as Ice

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

velmi pekne hodinky, ani som nevedel ze ich robili... tie s Gagarinom su pecka! co sa tyka kvality, tak by som sa toho nebal, aj ked ktovie, moze im byt teoreticky cokolvek ak ide o viac rokov noseny kus... kazdopadne si vsimni velkost korunky, mohla by tlacit do ruky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díky za komentář, dle Vašich reakcí soudím, že to vidíte mnohem pozitivněji než ty Poljoty :guitar: Jak je na tom Fortis s kvalitou popř. držením si ceny pánové? Na jakou úroveň Fortis řadíte myšleno která značka by mohla být přímým konkurentem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otazka je co myslis pod pojmom drzanie ceny. Ked kupis jeden den nove u AD za 100%, tak si rad ak na druhy den predas este zabalene za 70%. To ovsem plati pre drvivu vacsinu hodiniek. Pokial ide o kvalitu tak myslim ze Fortis ziadne zasadne problemy nema. Zaznamenal som za tie roky nejake strhnute zavity na korunkach, ale to sa moze stat kazdym hodinkam ked je uzivatel prasa.

 

Inak stranou prestize je to klasicka swiss znacka s relativne slusnou historiou, ktora bola tak ako mnohe ine novym majitelom po kvarcovom zemetraseni resuscitovana ked mechaniky prisli zas do kurzu,... vlastni ich teraz tusim Gevril. Su celkom znami dost ujetymi designovymi limitkami. Za priamych konkurentov povazujem ja osobne Tutima a Oris. V minulosti snad este Sinn alebo Dmasko, ale oboje ide dnes trochu inou cestou a Fortis je vacsia masovka viac orientovana na marketing a hlavne bez zvlastnych vlastnych technickych vychytavok. Z modernych chronopocinov Fortisu stoji za zmienku snad len nejaky budik modul na valjoux inak je to 100% obyc etamont.

 

Silnymi strankami je pomerne svojbytny design a to ze sa dost orientuju na vesmir,... niekto to ma rad.

 

Slabou strankou moze byt ze ten vesmirr je u nich co si budeme nahovarat tak trochu na silu a napriklad na taku Omegu v tom vesmire zdaleka nemaju, (ale zase ani cenou takze je to asi OK).

Upraveno uživatelem cali
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Cool as ice, velmi zaludna otazka, ktora ma vela a hlavne subjektívnych odpovedi. Myslim ze cali to popisal dost vystizne a suhlasim s nim.

Komu ucaroval vesmir a nema na Omegu, voli Fortis! :D

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...