Přejít na obsah

Koupě Seamaster Aqua Terra Golf Edition


Brownicek

Doporučené příspěvky

Tak jsme s bráchou rozhoupali tátu, aby si taky udělal radost. Volba nakonec padla na Aqua Terry ve variantě Golf ze zelenou vteřinovkou a minutovýma indexama na tahu. Obepsal jsem pár AD u nás s cenovou nabídkou a zárověň zkoukl i chrono24.

 

Tam jsem našel nabídku od monackého prodejce Mall of the watch, které se AD u nás nebyli schopni přiblížit. I s kurýrem a provizí chronu24 za zprostředkování to pořád vychází o 12K kč míň.

 

Jaký je v tom háček? Vzhledem k tomu, že jsem je nenašel na stránkách Omegy v seznamu AD, jsem jim psal, jak to bude se zárukou atd. a byl jsem ujištěn že všechno bude nové s vyplněnýma kartama a zkrátka tak, abych byl schopnej mezinárodní záruku uplatnit. Prachy sice nepůjdou přes trusted checkout nejdřív na chrono24, takže nějaký riziko tam není, ale i tak bych rád věděl, jak to je...

Upraveno uživatelem Brownicek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ceny jsou až neuvěřitelný v porovnání s AD - i po nějaké slevě.. vygoogluj recenze a zvaž, jestli se vyplatí to risknout nebo dát 12tis. příplatek za jistotu/záruku/atd.. já kupoval omegy v prosinci (první hodinky) a nakonec jsem koupil u AD.. ale prolezl jsem snad celý net a spekuloval, kde a jak koupit, ušetřit atd.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemyslim si ze by ceny neuveritelne. Modre omegy AT su tam za 3.550. Ja som ich (davnejsie) kupoval u AD na slovensku za 3.500 (po zlave).

Skor by ma zaujimalo ako to je, ked Monako nie je clenom eurozony, ci platim este DPH napr ci jak to je ked nakupujem mimo EU.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Monaco by mělo mít DPH jako Francie myslím.. takže by nemělo být nic navíc (pokud je cena již s), mají teda spíš nemají jiné daně než  DPH.. ale to jde dogooglit.. :) cenu jsem myslel třeba u bondovek = 2,5k za nové mi přijde hodně solidní.. to bych si pro ně i zajel.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...