Ahojte,
před necelými pěti lety jsem se v topiku o přírustcích pochlubil novými Mudmany.
Tyto hodinky se pro mě staly nedílnou součástí každého dne a dá se říct, že jsem je za těch necelých pět let téměř nesundal z ruky.
Procestovaly se mnou kus světa, změřily mi čas nespočtu běhů a triatlonů, vykoupaly se v teplých i chladných oceánech, v horkých sopečných jezerech, slezly se mnou nejeden kopec a celkově dostaly dost zabrat.
Před dvěmi lety mi v islandském termálním bazénku upadl červený krycí plast u tlačítka Start/Stop, které jsem očividně nejvíc používal. Následoval kryt tlačítka Split/Reset a jako další se odporoučel kryt na tlačítku Mode.
Jinak krom značně ošoupaného řemínku jsou naprosto funkční a i bez výměny baterky stále spolehlivě fungující.
Pokud tedy někdo ještě váhá nad koupí, tak rozhodně není na co čekat, protože se jinak ochudí o (téměř) nesmrtelný stroj.
Mudmany nyní leží na poličce slávy a místo nich nastoupily Rangemany, tak jsem zvědavý co tu o nich třeba zase za pět let napíšu.
Mějte se krásně a užívejte dokud to jen jde! :-)