Přejít na obsah

Orient CEM65002D Mako


Doporučené příspěvky

Ahoj lidičky, tak jsem se rozhodl, že koupím svoje první automaty. Po několika dnech hrabání se zde ve fóru jsem došel k závěru, že to budou tyto Orienty. Jak jsem se dočetl, tak by to mělo být hodně muziky za málo peněz. Tak doufám, že to tak bude  :) . Můžete mi ale poradit, kde bych je mohl vidět na živo? Ideálně střední Čechy nebo Praha. A pak to hlavní...kde na netu je objednat, aby byly za dobrou cenu a nenabil jsem si ústa... Nevím, zde si je nechat poslat ze zahraničí nebo je koupit tady...Díky moc za radu. A musím říct, že jsem se asi nakazil chronobundusem... :lol2: . To zas bude doma vysvětlování... :eek: . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci ti je vymlouvat, ale vzhledem k tomu, že už existuje verze II, která má navíc manuální nátah a zastavení vteřinovky + chybí to tlačítko na nastavování data (které bývá problematické), bych to ještě promyslel. Nebo nakoupit přes net a případně do 14 dní vrátit. http://www.seriouswatches.com/orient-faa02004b-aa02004b.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řeším právě úplně to samé. Co se týče obchodů, z Německa je to výrazně levnější, novou verzi zatím v ČR vůbec nevidím. Osobně zatím upřednostňuji starou verzi, asi koupit s tahem, toho se tu zbavit a vybrat něco pro mě příjemnějšího, než gumu s delfínky.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě je nejlevnější a v pohodě schoeneuhren.de, byť rozdílu mezi variantami za 121,9 a 124,9 EUR nerozumím. Někde tu na fóru zmiňují gumu navíc, ale v popisu to nevidím. Můžem se třeba i svézt v jednom poštovným, což můžem dořešit ve zprávách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • Po roku...

Na www.hodinkar.cz , trochu zvláštní adrese (slovenský obchod v ČR), jsou teď černá maka s kovovým tahem za 3 770,-. Reference obchodu neznám. I jiné, ne moc pěkné Orienty, tam mají za velmi nízké ceny.

Reference tohoto obchodu bych taky rád znal mají tam nejen levné Orienty i Seika. No nevím?  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...