Přejít na obsah

Tissot Smart-Touch


sharz

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

chtěl sem napsat, že to je celkem dobrý počin než jsem si fšimnul, že k levé půlce funkcí je potřeba chytrý telefon, aby to vůbec fungovalo .... tagže ortodoxní tremp si musí ještě pořídit powerbanku k telefonu ..... paneláková funkce (vpravo dole ) je užitečná, ale dá se pořídit jinak, tak do dvou tisíc ..... a ta píčovina (vpravo nahoře) je pro důchodce

 

no ale snažej se né že né ..... já bych to asi za 1000usd nechtěl ..... už i pro to, že  mi až na pár modelů přijde tisoť obecně hnusnej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Video ->

Teď už chápu, proč je funkce teploměru skrytá (přitom senzor tam je), počítá se s tím, že si člověk bude stahovat data o počasí z lokálních zdrojů. Já bych se stejně přikláněl k tomu ji ponechat (na měření teploty moře je to ideální).

 

Jinak ty další funkce, resp. jejich užitečnost moc nechápu a to video je sice hezky udělané tedy až na ten příběh, kdy chlápek zabloudí v horách, kam se vydá v zimě bez čepice, pak v baru sbalí slečnu a zasouloží si tak, že nemůže ráno najít klíče.

 

Nastavení lokálního času po příletu je taky nesmysl dělat přes telefon, když v letadle stejně člověk nemá co dělat a čas si přeřídí za minutu ručně a lépe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...