Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Před pár dny jsem zatoužil koupit si levné digitálky od Casia. V zahraničí se mi nějak nakupovat nechce, proto jsem se poohlédl u nás. Tento obchod měl můj vybraný model skoro o polovinu levněji než ostatní. Moc důvěry to ve mě nevzbudilo, ale pár pozitivních ohlasů jsem tu našel. Nešlo o moc peněz, tak jsem to zkusil a objednal.

 

Komunikace blesková e-mailem i přes SMS. Ještě téhož dne bylo zboží expedováno a předáno přepravci, o čemž jsem byl opět informován. Byl pátek a hodinky jsem si v pondělí odpoledne již vyzvedával na výdejním místě nedaleko svého bydliště. Putovaly z Olomouce. 

 

Zásilka byla perfektně zabalená. V balíčku samozřejmě objednané hodinky i s visačkou, krabička (plastová i papírová), Originální návod k obsluze se záruční brožurou a potvrzená záruční karta (Brawat). Jo, a ještě účtenka.

 

Mé prvotní pochybnosti se tím rozplynuly a myslím proto, že se sluší, to sem napsat. Takže spokojenost a doporučuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Tenhle obchod jsem právě teď také zaregistroval. Kupuji ženě k narozkám quartz Seika a tam je měli za cenu shodnou a i levnější než na amazonu či ebay. Taky to ve mě vyvolalo dost pochybností. Ihned jsem nakoukl sem, jestli někdo nemá zkušenost. Tvůj post mě uklidnil a už jsem učinil objdnávku. Tak snad bude vše v pohodě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

S www.brawat.cz mám i jako nenakupující zákazník výbornou zkušenost. Chtěl jsem slevu, dostal jsem ji (Casio PRW 3510Y-1D), chtěl jsem reálné fotky hodinek, poslali mi je. Do ničeho jsem nebyl nucen, komunikace více než slušná a v pracovní době odpověděli obratem. Takže pokud se někdy hvězdy sejdou, nakoupím. Díky fi. Brawat. :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...

Za mě přidávám taky kladnou recenzi a hodnocení obchodu. Objednával jsem hodinky v neděli dopoledne. Tentýž den potvrzení objednávky smskou a dokonce že i předáno dopravci. Kdybych byl v pondělí dopoledne doma, tak je mám na druhý den. Tak převzaty v úterý. Takže vše proběhlo rychle a na jedničku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už je to nějaký čas, co jsem u nich kupoval Timex. Přišly tuším do dvou dnů. Bohužel nešlo překlopit datum. Reklamace. Vyřízeno bez problému. Hodinky opravit nešly, druhé na výměnu bohužel nebyly. Bez řečí vrátili peníze. Takže za mě dobrý. Když na to přijde, nebudu se bát nakoupit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...