Přejít na obsah

Kytary a kytaristé


Fade

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Muj gold top

 

Pekne uložený v kožušinke :)

 

Pred par lety jsem mel jazzmastera,zvuk nebyl ideal pro me,ale ten design,boze,to je luxus.A Jaguar jakbysmet,gratuluju.

 

šíma-tak takovejhle obchod bych rad taky nekdy navstivil a presne vim,co bych hledal.

Gibson Explorer 76

 

Explorer je u mňa jednička, ten tvar ma fascinuje odjakživa. Mal by som si už nejaký kus zaobstarať. Aj keď asi by to bol niektorý z derivátov. Ibanez Destroyer, Peavey Rotor, alebo moderný Schecter E-1.

 

post-957-0-55321200-1480063196_thumb.jpg post-957-0-13417800-1480063197_thumb.jpg post-957-0-69519300-1480063197_thumb.jpg

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Já si udělal tento měsíc vánoce :) sic obyčejný special, ale má minihumbuckery, které nejsou u SG časté a hraje vyloženě parádně.

 

 

Pěkná, taky jsem chtěl Gibson SG, Standard, ale svým váháním jsem propásl dobu.

Foto naprd, ale vôbec mi to nevadí. Takú mám radosť :). Aj susedia teda. Long live Ježiško!

 

attachicon.gifWP_20161207_18_49_37.jpg

Ti sousedi čekají až budeš hrát za stěnou?  :-)

 

Jinak gratuace, ať dělá radost tobě i sousedům :)

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady to jede! SGéčko byla moje nejoblíbenější kytara, než jsem definitivně propadl Telecasteru. lehoučká, kulatej zvuk a měly ji největší hvězdy. Angus Young, Tommy Lommy, Zappa, Jirka Jelínek a já. :D Jsem ji splácel původnímu majiteli asi 3/4 roku. Dodnes jsem mu vděčnej, že mi ji dal na splátky, aniž bychom se znali. Nějakej chlapík z Pohořelic na inzerát v tehdejším Muzikusu. Fotka kytary z roku 1988. Kurňa to je dávno. Jsem byl ještě černobílej. Nějakej Rockovej festival v Náchodě. To byly časy. 

Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar chlapi, nevyznate se tu někdo v levnějších akustických nástrojích? Přesně řečeno v mandolinach. Přemýšlím že bych nějakou koupil přítelkyni pod stromeček, nikdy na to nehrála, ale mluvila o tom, že by se chtěla naučit :) má cenu pořídit něco cca kolem 3 tisíc nebo to bude nepoužitelné?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já doufám, že tady ses na to zeptal asi na tom nejpovolanějším místě. Jinak asi dost záleží na tom, jestli se chce učit hrát bluegrass, nebo kvílet v Benátkách u pizzerie. Trojka je si myslím dost v pohodě., na začátek.  

Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Hasňa: Super to máte :-) Nemůžeš dát kousek ukázky vaší hudby? Když vidím to rozpětí nástrojů a mladý holky jak na to skáčou, tak si vůbec nedokážu představit co hrajete. Napadá mě český Divoký Bill nebo něco podobného, upřímně rád bych si kousek poslechl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Hasňa: Super to máte :-) Nemůžeš dát kousek ukázky vaší hudby?

Jsem pro

 

Pekný kúsok. Len aby na zemi neprechladla :)

Díky. Má maximální péči. Když jsme spolu, neleží na zemi ani ona ani já :)

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechme to tak. Hrajeme pro radost a hrajeme věci, které lidi znají. Redl, Olympic, Katapult, Floydi, Simon, Schelinger, Kalandra, Kamelot, Druhá tráva,.. Prostě nic světoborného, nic, co byste neuměli taky. Co nás trochu ozvláštňuje je ta fúze s naší slovenskou klikou. To je nářez. Houslista absolutní sluchař, virtuózní folklorista, který s námi poznává úplně nové světy, a perfektně je koření tou svou slovenskou melodikou a tónovou dokonalostí, on neumí sahnout vedle. A akordeonista, klavírista, fujarista, vystudovaný multiinstrumentalista někde od Zvolena, s hlasem, jak zvon a folklorní průpravou, ti dva to posunují jinam. Když zpěvačka dá Čerešně, já to ztiším, ale dám zkreslení, a oni do toho vkročí, tak je to na husí kůži. Teď nás navíc podpořila expedice z Brna, úžasný kytarista a perkusista, co hráli nahrávali už s hodně kapelama na profi úrovni, ti to zvedli tak o pět levelů. Použitelná nahrávka bohužel neexistuje. Něco asi zůstane tajemstvím a kouzlem okamžiku.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...