Přejít na obsah

Pravej Prim vs. levej Prim


Doporučené příspěvky

Ja obema firmam fandim, prece jen neco ceskeho na nich je. A pokud se Prim MPM aspon z casti zvedne z ryze cinsky produkce a bude se to prodavat misto casii, festin apod., tak jen dobre.

 

Co ale moc nechapu, je, ze to nekdo koupi. Quartzky s dost divokym designem za cca 3-4000 Kc? Ale treba Sporty maji docela fajn, a ty tritovky uz mi prijdou docela konkurenceschopne.

 

Ad ta limitka, dobry pocin, ale cena je prece jen trochu mimo. Za pulku bych se sel na ne podivat; ty modre by se docela daly. I kdyz ten pasek a ty trcici srouby...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

edit: ony tam ty šrouby asi fakt jsou jen jako, protože na žádný fotce nejsou z pouzdra sundaný i přes neosazený řemeny...

edit2: tak z fotky ocelový ČSR je to jasný, je tam jen ďourka na stěžejku...

No je to tak, na tyhle fotce je to videt dobre... To si pak ale ty hodinky hrajou na neco, co nejsou... u stezejek to zacina a buhvi kde to konci... (misto safiru tam bude treba mineral se safirovou vrstvou atd.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta cena je trochu úlet. Když to porovnám např. s produkcí Steinhartu (mám je prostě rád, kluky německý) tak třeba Tritony s ETOU, WR 300m a za cca 14 klacků.... A tady tohle pseudoorlíkovské.... Nevím, tudy cesta asi nepůjde. Normální smrtelník ví sice kulový o tom, že je to kopírka nových Elton Orlíků, neb Elton je mimo jeho rozlišovací schopnost, ale taky si nekoupí hodinky za dvacku, s takovými parametry. Ale já vlastně MPM děkuji za tento krok, protože jsem se tu nad nimi onehdá rozplýval, jak se mi pomalu začínají líbit a tohle mě zase vrátilo na světlou stranu Síly.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem jim napsal komentář na Facebooku, tak mi odepsali do soukromé zprávy. Raději to sem ani nechci dávat celé, ale ve zkratce:

 

1) Pouzdro 42mm je nejprodávanější, s kopírováním nemá nic společného

2) "Falešné šroubky využíváme na našich modelech již dávno. Takže opět to nemá s produkcí elton nic společného"

3) Design hodinek vybrali sami uživatelé

4) "Využité technologie např.ciferníku či použitých ruček jsem konzultovali s designéry delší dobu již před zmiňovaným eltonem. "

 

Pro mě je závěr ten, že pokud někdo napíše, že falešné šroubky používají již dávno a ciferník s ručkama dotyčný považuje za technologii, nemá cenu to dál řešit. To bylo poprvé, co jsem jim kdekoliv na cokoliv reagoval. Věřím, že alespoň na deset let také naposledy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

Mimochodem to musi byt husty, kdyz si koupite hodinky se sroubky, pak treba po roce chcete vymenit remen, zacnete sroubovat a nic, tak pritlacite a nic, tak jeste vic pritlacite... to nemuze dobre skoncit (minimalne do*ebete hodinky). Na to by snad meli nekde v manualu upozornovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...