Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Jerry, vzhledem k tomu, že používám polopláště, doma si je splést nemůžu. Ale uznávám, že to bude asi lepší jako přívěšek na klíče.

 

A já jsem s 26 spokojený až na půdu. Malé rozměry mi vyhovují, nosí se mi lépe než 19 a hlavně je kompatibilní se všemi zásobníky. Sorry, ale 6 je fakt málo, to bych dál radši nosil PePKa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, někdy mi přijde až na hlavu postavené, jak se lidi snaží předcházet problémům. Pokud jdu sušit, tak to má smysl jenom, pokud se tomu věnuju. Takže veškeré náboje pryč z dosahu, sušilky mám úplně jinde než ostré. Vidím, co láduju, moje mají dokonce víc děr, kvůli lepšímu rozpoznání. Vše co dělám, dělám vědomě a stále za pravidla, že nemačkám při zamíření na radiátor, člověka a další problémová místa. Pokud se nebudu věnovat řízení, taky nabourám. To, že je někdo kretén, tak mu nemusí pomoct ani jiná barva sušilky, která stejně nejde vidět v okamžiku mačkání spouště.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem se dneska vydal do Beareky pro Berettu 71 na "hraní". Momentálně mi ji ale vyprodali (za měsíc by snad měly opět být). A když už jsem tam byl, dal jsem se s prodavačem do řeči, že bych se rád nezávazně podíval na některé zbraně, co mají v nabídce. Zatím jsem z velkých střílel jen s CZ75, tak jsem chtěl srovnávat. Alespoň úchop a ovládání. Nejprve jsem vzal do ruky HS9 a přestože se mi líbí, tak bohužel, mám na ní malou ruku. Blbě jsem dosáhl na kohoutek (a zpětně jsem si uvědomil, že podobné to vlastně mám s ex-tchánovou CZ75). Pak přišel na řadu PPQ a to byla jiná liga. Krásný, plný, přirozený úchop, prst krásně na kohoutku, jak má být, palcem pravé ruky jsem v pohodě shodil závěr. No paráda. Ale prodavač řekl - koukám, že máte malou ruku, zkuste tohle. A dal mi do ní Steyera M9 A1. Jestli PPQ bylo na úchop perektní, tak tohle pro mne bylo ještě vejš. Nirvána. Až do okamžiku, kdy jsem chtěl "zamířit". Najednou jsem zjistil, že v těch jejich mířidlech sranu nějak chytím, ale vůbec nevím, jak s výškou zamíření. No a bude asi přemýšlení, jestli se pak v budoucnu (pokud k tomu dojde) přeučovat na ty jejich, nebo si nechat dát klasické tři tečky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hugo, Steyr se drží skvěle, protože ma osu hlavně velice nízko nad rukou. Co se týče výšky míření s triangulárama, musíš mít špičku trojúhelníkové mouchy zároveň s výškou hledí. Pokud si na to zvykneš, je potom míření velice rychlá a intuitivní záležitost. Akorát je to trochu nepraktické na mířenku na 20 m, ale to se snad s touhle pistolí nestřílí. Mrkni i na variantu S9, je to velikost G19. A Steyr M9 je zbraní záporných hrdinů. Mel ji ten blond padouch ve Skyfallu, myslím se mihla i ve Spectre a zahlédl jsem ji i v několika dalších filmech. Velká škoda, že zůstala upozaděná ve stínu Glocka...

 

Edit: překlepy

Upraveno uživatelem Lenin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na Avimu super a kolega se, podle očekávání rozhodl pro G 26. Já poprvé střílel z G43 a nějak mě to neuchvátilo. Ano, ve vnitřním pouzdru bylo poznat, že je o facku užší, ale v ruce mi nějak neseděla. Mířená v klidu, ale rychlé dvoustřely nějak nebyly to pravé. A furt se páskovalo... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po delší obě si dovolím foto mého NAA mazlíka v ráži .22 Winchester Magnum, hrozná pumelenice:-). Chystal jsem před chvílí arzenál na zítřejší prodlužování ZP a zase jsem neodolal a museli jsme se pomazlit...

post-3283-0-42696500-1453832316_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem byl požádat o prodloužení ZP, vše v pohodě, za chvilku jsem byl pryč i s kontrolou arzenálu. Zajímavé je, že mají u okénka vybíjecí válec, ale nevyžadují jeho použití a vezmou zbraň do ruky tak, jak ji položím na pult.

 

Přede mnou byl u okénka mladý kluk. Neudělal zkoušky, v říjnu vypadl u testů a po 3 měsících (prý zákonná lhůta) žádal o novou zkoušku. Tak mu ji dali na půlku června a ještě něco říkali o 2000,- + 600,-. Tak to dopadá, když se někdo neučí...:-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...