Přejít na obsah

Rolex Submariner - Titanium


Daemonultimate

Doporučené příspěvky

Rolex Submariner - Titanium  ref.116611

http://www.rolex.com/watches/m116610ln-0001.html

 

Hodinářská značka Rolex se v letošním roce rozhodla čerpat inspiraci v inovativních materiálech a představila zcela nový model ikonické řady Submariner. Titan použila nejen na pouzdro, ale také na náramek. Ostatní technické parametry zůstávají stejné jako v případě ocelového modelu. Použití titanu osobně vítám, rozšiřuje zákazníkovi možnosti výběru a značně snižuje i hmotnost hodinek. Informace o použitém materiálu se nově objevila na číselníku hodinek, takže model rozeznáme na první pohled. Otázkou zůstává cena, která zatím nebyla zveřejněna a tak neznám odpověď na otázku, která z obou verzí bude dražší. Osobně ale tipuji novinku.

 

post-17935-0-88569200-1459500177_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel titan je taky měkčí a tak bude sbírat rychleji "zářezy". Naštěstí váha ocelových Subů je přijatelných 150 gramů na tahu, takže mě tohle lákat nebude.

Ale věřím, že si to své kupce najde.

Já jsem měl titanový JLC Master compressor Navy Seals a ten materiál byl nějakej kosmickej, ani šrám a ani pod lupou a to byly hodinky nošený intenzivně jak mnou tak předchozím majitelem... takže si myslím že nejni titan jako titán:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevidím nic divného a už vůbec ne aprílového na zveřejnění takového kroku jakým je použití titanu značkou Rolex. Trvalo jí to dlouho, než se rozhoupala, ostatně jako vždy sází na jistotu a ubírá se v před milimetrovými krůčky.

Neni potreba ten april hrotit :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...