Přejít na obsah

Jak Vás uspokojuje mít na ruce Seiko


eloga

Doporučené příspěvky

Ja to tak udelal se svymi stargate a nemuzu se ted na ne vynakoukat. :)

Ani teď nemám takovou potřebu nějak intenzivně pokukovat po Sumách a MM300.

 

Že Ti do toho tak kecám... luneta je na stargate oním leitmotivem... to je dost škoda ji vyměnit a nedává mi to smysl. Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...
  • Odpovědi 407
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsíci...

No hodím jsem i já svůj pohled na Seiko ... Začal jsem snima letos a řekl bych že s hodinkami tak všeobecně...měl jsem Casio edifice jako první hodinky potom jsem jel dlouhou dobu G-Shocky a moje první hodinky přes 5 tisíc byli Festiny (a to jsem si myslel jakej nejsem frajer) ale pak jsem zjistil že potřebuju pořádný hodinky a i když jsem ještě nebyl na fóru tak jsem slýchal z každé strany kup Seika!

No ze začátku jsem měl trochu problém přišly mi malé a ty větší zase nehezké no měl jsem dilema ale pak přišla nová řada pětek a já už věděl že to jsou oni! Ty musím mít! Přišlo mi to jako dobrej začátek a taky že jsem udělal dobře! Jsou to super hodinky a jsem velice spokojenej mimochodem armovák sedí.No a pak už jsem se jen vezl tady na fóru a zjistil jsem že mým hodinkám chybí certifikace ISO a že vlastně potřebuju potápky jaká sranda...no abych to shrnul po potapkách koukám furt ale ještě jsem žádné nekoupil ale po čase mě z těch potápek začala pobolívat hlava a tak jsem zjistil že potřebuju pilotky nejlépe Seiko no a tak mám prospexy solárka ...moc dobrá věc uchvacuje mě ta přesnost a provedení ....no abych to shrnul pokukuji po oceánech White Shark snad se mi jen nelíbí ty samuraje a vlastně doplním že želvám jsem přišel taky už na chuť jen ne ještě tak že bych je musel mít no takže za mě mít Seiko na ruce je naprosto uspokojující

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V  noci bez toho neusnu, že bych je měl na ruce Docela se v noci budím, a tak hned vím, kolik uhodilo. A Seiko lumi je na to super. I když jen SNZG, díky indexům na obvodu ciferníku dělají v noci VELIKÁNSKÉ kolo. Chybělo by mi to moc. Pro sichr mám dvoje. 15ky i 13ky....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten koláč co dělají v noci snzg je super, ale strašně mě štve, že není nějak výrazněji odlišená 12 hodina. Když se v noci vzbudím, tak vim kulový jestli je pul 3, nebo pul 5. Ale jinak mám snzg rád, díky safíru mě pohled na ně celkem uspokojuje, ALE........  Přezul jsem zase zpět na eco drive citizeny, často dělám s nářadím, které nejde dohromady s automatickým strojkem (vrtání s příklepem atp.) a nevím jak, ale po náročném dni, se mi povedlo i ty quartzky rozhodit asi o 6 vteřin.  (rozdíl byl naměřen opravdu za jeden den) 

 

Jinak od seika jsem zkusil i SKX na jubilee a že by mě nějak nadchly se asi říct nedá, všude strašný hype kterému jsem podlehl a jiskra téměř žádná. Ale věřím tomu, že když se to přezuje na safír, tak bude celkový dojem z hodinek ůplně jinde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo to trochu mrzí, přeci jen už na blízko potřebuju brejle, jistím to pohmatem. Kdyby tam tak místo trojúhelníku dali II tak bych nic víc ani nepotřeboval, Zkoušel jsem leccos a pokorně se k nim vracím.

Akorát místo SEIKO "oyster" mám silikon (ale s původí SEIKO sponou) na zimu a lepší "oyster" s plnými koncovkami, to je pro změnu z Edifice '(z doby. kdy se ani Casio za tahy nemusel o stydět), na léto - no kombinuju všelijak, ale už jsem u konce cesty. Já si to namlouvám a manželka v to doufá ;o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to geometr: to je prave to co me stve, ze clovek musi vejrat a ostrit, u tech citizenu (AW1410) jsem zvyklej na to ze jsou cely cislice lumi a u tech i ve 3 rano mrknu a je jasno, prekvapilo me u nich, ze i pres hate ktery jsem na luminovu cetl, svitej celou noc, sice je to slabsi nez lumibrite, ale cas odectu vzdy dobre, no to je ale uz do jineho vlakna... 

 

 

 

Citelnosti v noci mi od seika vyhovujou SKX, sice v noci neudelaj tak velkej kolac jako snzg, ale maj dost jasne oznaceny 12, 6, 9, a diky tomu maji u me male bezvyznamne plus.

 

to Datel: ja tahy uz radsi vubec nenosim, naposled jsem mel SKX, pak jeste jedny seiko quartzky na tahu a vzdycky jsem se po tom osypal takovym stylem, ze jsem musel byt TYDEN bez hodinek..... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U SKX je hlavně významná ta mezera v noci, kde je datum. O tuhle výhodu SNZG vlivem toho věnce (někdo tomu říká vnitřní luneta) až vně datového okna přišly.

 

Jinak já mám SNZG07 furt na tom origo nylonu. Celkem jsem si ho oblíbil, i když ze začátku mi přišel takovej nijakej. Je to poměrně odolnej řemínek a i celkem rychle schne. Časem se mi teda odrolila ta pseudokůže kolem dírek, zbytky jsem oloupal a zbylo už jen to prošití, ale řemínek pořád slouží. Když je špinavej, namydlím ho a vyperu při mytí rukou v umyvadle a je jak novej.

 

post-29826-0-57118800-1584998997_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...