Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak pokud výměny zvládneš sám, tak Ti asi nic nebrání. Elton nebo potažmo hodinář, budou-li skla mít, Ti je určitě rádi prodají. Elton bude dražší asi, ale mohli by mít i ty atypy. Napiš paní Kmínkové. A nebo Ti někdo z místních mistrů třeba poradí jinou cestu.

H.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

PS2 je zatím v pohodě, vše za pár korun. Sklo na PS1 je daleko horší sehnat, protože i ten šrot dneska stojí tisíce. Tady už skutečně nezbývá nic jiného než poslat hodinky do Eltonu. No a nebo obejít pár hodinářů a třeba se zadaří. Já měl štěstí na hodináře, který měl železné zásoby po dědečkovi a poléčil mi všechny Igeny.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj hodinář mi řekl že našel u německého výrobce sklo které přesně pasuje do PS1,  že už ho i někomu měnil,  já zatím nepotřebuju všechny PS1 mám momentálně OK. 

Na PSII jsem sehnal na aukru původní skla, jedno už je nasazené další čekají. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano hodinář má pravdu, jsou to armovací skla od firmy Sternkreuz. Stejná skla prodává i Mavex. Má to ale háček, protože Mavex prodává zásadně jen hodinářům. Volal jsem tam s prosbou na pár skel a další věci a pán se mě ptal, jestli jsem hodinář. Já bohužel zaváhal a řekl, že nikoli:) velice špatná odpověď:) Říkal, že by prý hodináři neměli práci, takže jsem ostrouhal a to jsem ho prosil horem dolem:) Docela mě to překvapilo, nechtít v dnešní době něco prodat, protože bych bral další spoustu věcí. Pán si asi neuvědomil, že je otevřený trh a stejné věci jsem nakonec objednal z Ebay.  Možná jsem měl pouze smůlu a neměl den:) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...