Přejít na obsah

Panerai R. 1940 Minute Rep. Tourb. GMT


sharz

Doporučené příspěvky

Mechanicky jistě úžasné, ale obskurní způsob bimbání + pindy o jeho důležitosti v námořní historii už jsou i na mě příliš  -_-

Dobře čitelné náramkové hodinky (jako drtivá většina PAM) si zdůvodním coby "věc užitečnou pro každodenní použití" bez ohledu na cenu - ale odbíjet (resp. odříkávat čas) mi efektivněji bude i ten mobil v kapse, i kdybych si na něj měl napsat příslušnou aplikaci sám a $400k (na další vilku/jachtu/rollse/vrtulník) vydělat na jejím prodeji. Při pohledu na tenhle zázrak mám proto až neodbytný pocit, že západní svět (ve snaze o stažení svých nekrytých petrodolarů od Arabášů, Číňanů, Rusáků a jiných tupých domorodců) ve 21. století akorát přešel od jabloneckých cingrlátek na mírně sofistikovanější mechaniku...  :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Špatně čitelný jako většina PAM, ale sem s nima, je mi to jedno, čas budu klidně odhadovat. Turbo a repetice, skvělá záležitost, krásný turbo i kladívka, vlastně celý. A komu tenhle styl nesedí, ať je nekupuje, každá takováhle značka potřebuje (musí) ukázat co všechno umí.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se vteřinama může být problém, to je fakt, obzvláště, když tam vteřinovka vůbec není  :D

Tak já nevim, Tys mě dočista zblbnul, :)  že jsem se na tenhle kousek, ale hlavně na to, co indikuje ten malej subcifr (malá vteřinka), musel podívat znova a podrobněji. Takže jsem do tý stavby hodinek zabředl víc než jsem chtěl a teď bych je strašně chtěl. Fakt dík :lol2:

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Myslim, ze tento smer vyvoje k Panerai nesedi. Takovy saskec spise k Hublotum, ale ne k praktickym hodinkam pro instalatery.

 

Tak i instalatér si může vlastní pílí a poctivostí polepšit a pak tu má hračku, co je mu z manuálního minula podvědomě blízká ....... Ještě, že na tom nehezkém tlačítku na 8 je notička, docela jsem se toho zprvu polekal, ale s jazzovou notičkou a elypsové (aby s ním zbohatlý instalatér nechtěl otáčet)  je dokonalou a promyšlenou  pihou krásy. Pro mě super nadstavbové technicky orientované hodinky, jen musím spolu s Mirkem připustit, že  ta kari síť by si asi zasloužila být poněkud komponovanější, jak tomu je u opravdu špičkových skeletonů, ale ty zas nejsou tak nadupaný.......

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...