Přejít na obsah

Hublot Classic Fusion Automatic 42mm


Josef01

Doporučené příspěvky

  • Po roku...
  • Po roku...

Tohle slysim snad pokazde, kdyz nejake kukacky tocim.. omegy, breitle, cimiery, longiny,.. hodinky musi v prve rade sedet tomu, kdo je vybira..

 

Přesně tak. Samozřejmě co člověk to názor, ale jak slyším ty předsudky vůči Hublot, tak se směju. Hlavně panové co mají ve sbírce hodinky typu DW apod.

Je to sice nová značka, ale za to moderní, high fashion a určitě není pro každého. Z technického hlediska používá Etu, ovšem jako řada velkých značek typu IWC, Panerai.. taky umí tourbillon, který nevychází jen tak z obyčejné dílny. 

Historii musí někdo napsat, chce to hlavně čas a spoustu práce. Já jim rozhodně držím pálce, na Baselworld mě vždy příjemně něčím překvapily.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
V 25. 5. 2016 v 9:36, sibirnaya napsal:

neni to preci jen trochu draha ETA?

 

Co je s tou Selitou/ETOu špatně? Jakože takový strojek v takových hodinkách jsou za strašné groše? Popravdě řečeno se mi líbí tato verze Hublot Classic Fusion Black Magic Ta verze s tou keramickou lunetou a keramických ramenem je dokonalá. Kdyby byly ve verzi 38/(42) mm na chrono24 tak by to třeba až takový hřích nebyl 😀 Je pravda, že ten průhled na strojek nic moc.

Přiznám se, že se mi líbí i Omega Aqua Terra černý číselník. Ale ty Hubloty mi přijdou takové víc techničtější. Asi se půjdu podívat do butiku, jestli ještě existuje. Na AP mít asi nebudu, ale to nevadí, hodinky nejsou všechno 😀

 

Zeptám se. Jak je ta keramika trvanlivá? Nepoškrábe se, oloupe se? Dá se to pak spravit? Má ten strojek rychlopřeklápěcí datum?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...