Přejít na obsah

Voucher za 5000 Kč na Garminy


Patrik

Doporučené příspěvky

Včera vyšel na Měšci článek o novém účtu u ČSOB - http://goo.gl/WkQWVU .

Krom zajímavých vlastností (třeba 4 vstupy do salonků) dává ještě vouchery za založení, např. 5000 Kč na hodinky Garmin. První 2 roky je zdarma, pak stačí měsíčně protáčet 50 000 Kč na účtu :). Přestože mám už Erste Premier, možná půjdu i to tohohle :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz nemam, ale muzu potvrdit. Dokonce ani nemusis protocit 50k, staci mit poradnou hypoteku <img title=":)" class="bbc_emoticon" src="http://forum.chronomag.cz/public/style_emoticons/default/smile.gif" data-cke-saved-src="http://forum.chronomag.cz/public/style_emoticons/default/smile.gif" /><br />edit: ted koukam na ten odkaz a je to tam uz popsane vcetne hypo i toho, ze prvni dva roky je zkusebni mod, kdy podminky nesleduji. Apropo, ja zas nenasel, ktere garminy muzu s tim voucherem poridit...

Upraveno uživatelem uff
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda vidím 3 měsíce, nikoli dva roky.

 

Vstupenkou ke službě Premium jsou prostředky na depozitních produktech nejméně ve výši 1,5 mil. Kč nebo příjem na účet nejméně ve výši 50 tis. Kč měsíčně nebo hypotéka minimálně na 3 mil. Kč. Banka ale nyní nabízí 3měsíční testovací období, kdy nebude daná kritéria sledovat.       

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...