Přejít na obsah

Prim pro OH Rio 2016


Doporučené příspěvky

Vykouklo na mě na facebooku na strance Eltonu, tech. specifikace tam nejsou (quartz tipuju),

jsem na tabletu ale hledaní mi nic nenašlo, pokud je to double tak smažte, díky.

 

Fotky doprovází tento text:

 

Již potřetí jsme se stali oficiálním dodavatelem Českého olympijského týmu. Poprvé byli čeští sportovci vybaveni hodinkami značky PRIM na OH v Londýně, Primky zdobily jejich zápěstí i na zimní olympiádě v Soči.

Autorem návrhu letošní speciální edice hodinek PRIM je akademický malíř Milan Jaroš, mj. i tvůrce motivu pro Rio. Cílem našich designerů a konstruktérů bylo vytvořit hodinky, které by jejich uživatel mohl nosit nejen při outdoorových aktivitách, ale i při společenských příležitostech.

Jako základ olympijské edice PRIM CZECH TEAM je použit model PRIM Pilot. Jeho robustní indexy, které se inspirovaly čísly na přístrojích v kabině stíhačky, připomínají i startovní čísla na dresech sportovců. A stejně jako na leteckých přístrojích, na černém podkladu číselníku jsou barevně zvýrazněny ručky, pro tuto příležitost v barvě české trikolory. Číselníku dominuje zlaté logo Czech Teamu s motivem Emila Zátopka ? Nemůžeš? Přidej! - které jako by nám připomínalo, jak čas rychle utíká. Zlatý pásek pak symbolizuje metu všech olympijských sportovců - zlaté medaile.

Hodinky PRIM CZECH TEAM poprvé veřejně představil náš ambasador Jaroslav Kulhavý, olympijský vítěz z Londýna v kategorii horských kol a účastník olympiády v RIU.

Hodinky PRIM, které jsou součástí olympijské kolekce, budou nosit všichni nominovaní sportovci. Každý český olympionik, který v RIU získá zlatou medaili, bude navíc oceněn hodinkami PRIM DIPLOMAT, které patří mezi naše nejlegendárnější modely.

 

Měly by být i na prodej za 12.900,- Kč

 

 

 

 

 

 

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I když mám k běhání blízko a Zátopek je pro mne Pan někdo, tak nějak nechápu spojitost s těmi pilotkami. Ož na ZOH byly dle mého hodinky hnusné a teď se sice celkem povedly, ale ve stylu "Tak máme motiv dobrej, ale nemáme ho moc do čeho dát, páč jsme věčně bez nápadu, šoupneme to do pilotek, ať lidi dumají alespoň proč." 

 

Tím to zabili....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jinak pokud se týká strojku, je to tenhle: (pramen- stránky výrobce)

Zahájení výroby: 1992 Ve výrobě do: vyrábí se stále Druh strojku: quartzový bateriový Rozměry: průměr 25,6 mm, výška 2,75 mm Počet ložiskových kamenů: 5 Typ baterie: 371 Zobrazení času: 3 ručky a datum Funkce kalibru: základní časová informace včetně zobrazení data Technický popis: quartzový strojek Ronda 715, zlacená základna
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja kdyz to cet, tak sem si rikal jak zouflai museli ti marketaci byt...

"cisla na cifru vychazeji z budiku ve stihacce. no ale ony vlasnte nahodou pripominaji i cisla na dresech sportovcu" takze je to jakoze ok...

 

(facepalm)

Říkal jsem si něco podobného, když jsem četl ten text. Neměli moc z čeho vařit. Možná měli jen napsat něco pozitivního pro povzbuzení a těšení se na OH, než tak přehnaně snaživě popisovat banální části hodinek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Mne se ty hodinky celkem libi. Ani ta korunka me nijak neirituje. Umim si je predstavit s mirnymi obmenami napriklad jako sponzorske hodinky pro tym Martina Sonky v Red bull air race. Pro olympiadu se ale nehodi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Cílem našich designerů a konstruktérů bylo vytvořit hodinky, které by jejich uživatel mohl nosit nejen při outdoorových aktivitách, ale i při společenských příležitostech.......

Připadá mi to jako nepovedený "kočkopes"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viděl to někdo naživo? Vážně je ten nápis "czech team" slitý? Na některých fotkách mi to přijde ok, někde moc ne.

Škoda že nevzali za základ nějaký univerzálnější model, ale zase mohlo to být i horší, že... 

Upraveno uživatelem PEtrS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...