By se spíš mělo menovat mare monstrum.
Pamy dělá alespoň pro mě, to poduškové pouzdro a alespoň 100 wr. Tohle je takový výkřik do tmy. No nešel bych do toho.
Publikováno 25.květen.2017 - 17:18
By se spíš mělo menovat mare monstrum.
Pamy dělá alespoň pro mě, to poduškové pouzdro a alespoň 100 wr. Tohle je takový výkřik do tmy. No nešel bych do toho.
In vino veritas
Publikováno 21.červen.2017 - 08:50
Pamy jsou mým snem,ale za sebe už bych tam nic nevylepšoval.Ty poslední počiny mě neberou.
Publikováno 25.červenec.2018 - 14:59
Publikováno 27.červenec.2018 - 06:47
Typický PRIMitiv, a proto mi dělají upřímnou radost Ladičky, Orlíky, Spartaky, 97-čky, 96-ky, Diplomaty,Eleganty, Traktory, všemožné Sporty, Bauhausy, Hindy, Linee a dalších několik kusů všemožné havěti, jako třeba Piaget, Rolex, Panerai, Omega, či Perrelet .....
Publikováno 27.červenec.2018 - 08:12
La Pavel: Chrom pouzdro ???
Publikováno 27.červenec.2018 - 08:30
La Pavel: Chrom pouzdro ???
To je ta největší frajeřina sběratelů OP, nechat si pochromovat pouzdro
Nepoužívám tapatalk, takže mi z něj nepiště, díky
Publikováno 27.červenec.2018 - 08:31
... a koupit si rolády s proměnlivou kvalitou výroby ....
Typický PRIMitiv, a proto mi dělají upřímnou radost Ladičky, Orlíky, Spartaky, 97-čky, 96-ky, Diplomaty,Eleganty, Traktory, všemožné Sporty, Bauhausy, Hindy, Linee a dalších několik kusů všemožné havěti, jako třeba Piaget, Rolex, Panerai, Omega, či Perrelet .....
Publikováno 27.červenec.2018 - 08:46
Myslel jsem tím, že není mosazné, ale jinak 316L SS
Co to plácáš? Chrom a 316 je přece nebe a dudy. Chrom je chrom a ocel je ocel.
Publikováno 27.červenec.2018 - 09:18
Co to plácáš? Chrom a 316 je přece nebe a dudy. Chrom je chrom a ocel je ocel.
Tento příspěvek byl upraven od LaPavel: 27.červenec.2018 - 09:19
Publikováno 27.červenec.2018 - 09:28
u mě jednoznačně vedou pam 690. chrom pouzdro bez chrániče korunky spolu se zaobleným safírem a modrým ciferníkem...krása
Tak ještě jednou, a jednoduše. Co je podle Tebe chrom na pouzdře PAM 690?
Publikováno 27.červenec.2018 - 09:33
Tak ještě jednou, a jednoduše. Co je podle Tebe chrom na pouzdře PAM 690?
Publikováno 27.červenec.2018 - 09:36
Hurá, tak alespoň v tomhle vlákně už víme, jaký jsi skvělý odborník. Teď ještě nějak došolíchat ty rolády.
Publikováno 27.červenec.2018 - 09:44
Hurá, tak alespoň v tomhle vlákně už víme, jaký jsi skvělý odborník. Teď ještě nějak došolíchat ty rolády.
Publikováno 27.červenec.2018 - 09:50
LaPavle, napsal jsi blbost, a míst toho, abys to přiznal, a dopadla trocha popela na Tvou hlavu, tak jsi kolem toho kličkoval jako kybernetická myš. O žádné měření pindíků nejde.
Publikováno 27.červenec.2018 - 09:53
Hned pod tím tvým dotazem jsem Ti to napsal, že jsem myslel, že není mosazné (u fotek od OP totiž byly jedny pamy mosazné), tak jsem se přepsal a napsal chromové. Taky jsem napsal, že jsem myslel 316L. Vyřešeno?LaPavle, napsal jsi blbost, a míst toho, abys to přiznal, a dopadla trocha popela na Tvou hlavu, tak jsi kolem toho kličkoval jako kybernetická myš. O žádné měření pindíků nejde.
Publikováno 27.červenec.2018 - 10:18
Pravda, protože to je bronz...Bych se skoro vsadil, že se Panerai nedělají ani mosazné, ani chromované nebo nedejbože chromové. A to nejsem žádný odborník.
Určitě byly mosazné a zlaté, ty možná barvou mosaz lehce připomínají.
Publikováno 27.červenec.2018 - 12:18
Chci se jen zeptat, jelikoz v tom mam uz zmetek.. teda zmatek... Z ceho jsou ty Paneraie vyrobeny..? Pac ja mam na chrom kozni alergii, tak abych po koupi nelitoval, neni to malo penez, ze.. Diky
Publikováno 27.červenec.2018 - 12:22