Přejít na obsah

Longines Hydroconquest-luneta


Doporučené příspěvky

Pred par dnami som si doprial nove hodinky, Longines hydroconquest. Zatial max spokojnost, aj ked jedna vec by sa predsa len nasla. Luneta na hodinkach ma malu volu do stran, neviem ci je to standard, alebo sa jedna o vadu. Poprosim o radu od majitelov tychto hodiniek. Za Vase postrehy vopred dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Morho, a s jakými hodinkami s lunetou zcela bez vůle srovnáváš? Luneta je pohyblivý mechanismus, který se musí na hodinky nějak nasadit i případně sundat. U LHC je to řešeno jen drážkou v límci pouzdra kolem skla, drážkou v lunet? a klasickým drátkem. Hodinky s tímhle systémem upevnění bezelu obvykle nějakou maličkou vůli lunety mají. Bez vůle jsou lunety bez klikacího mechanismu nasazené přímo na sklíčku a držící třením (Prim Sport II) nebo lunety aretované na hodinky jinak než drátkem, např. pomocí šroubů. Ale je to jen názor amatéra, raději si počkej na vyjádření odborníků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skusal som ine LHC, a tam bola ta luneta docela bez naznakov, nejakej vole okolo sklicka, aj ked je mozne, ze u kazdych LHC je to individualne. Najlepsie asi bude, ak zajdem do Koscomu a opytam sa nato predajcu. Kazdopadne Ti dakujem za tvoj nazor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...