Přejít na obsah

Seiko ATLAS SKZ211J1 vs SKZ211K1


Kotlick

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, uvažuji o koupi Seiko ATLAS SKZ211, ale rád bych věděl jestli je mezi nimi rozdíl ve velikosti a jaký. SKZ211J1 vs. SKZ211K1. Vím že SKZ211J1 jsou Made in Japan, ale zdá se mi z popisků na webech, že J1 jsou o něco menší a mají také 20 mm tah, resp. stěžejku. Narozdíl od SKZ211K1, kde je uváděno 22 mm a taky občas jiná šířka pouzdra/lunety nebo celková. Máte někdo doma, můžete potvrdit, nebo nejlépe změřit? To samé poprosím u SKZ209J1 vs. SKZ209K1, pokud můžete. Osobně mám za to, že jsou stejné a to včetně SKZ209, jen jinak barevné, ale každý web si to píše jak chce :-) Předem díky za info. Kotlick

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli chces, prodal sem je kamaradovi, jeste je ma, takze si je muzes klidne "omacat". Provedeni v bile a jsou v Ostrave.

Díky ale nechám se překvapit. Teoreticky budou jak SRP637 bez shroudu + korunky

 

Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Tak hodinky dorazily z Watcheszon minulý týden a překvapení bylo nemilé. Přes lunetu 41 mm a celkově pouzdro 44 mm včetně korunek. Na můj vkus malé. Výška pouzdra ok ale je tam nepoměr vůči šířce. Jinak nádherné hodinky. Bok lunety je super atd. Kdyby byly o 4-5 mm širší tak už je nesundám z ruky. No nic poslal jsem je do světa a v hledáčku je nový favorit. Bohužel u jiné japonské značky.

 

Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Kotlick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...