Přejít na obsah

Veliké dilema, Luminor 1950 nebo Luminor


rmrc

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Aspon zbyde vic na hodinky pro tebe :)

Jdes nakonec do tech 312?

Nejspíš jo. 359 jsou taky skvělé, to leštěné pouzdro vypadá parádně, ale jak už jsem tady psal, tak mi to připadá méně praktické. Dokonce i barevná kombinace u 359 je možná hezčí, ale 312 je taková větší klasika. Ty čísla místo indexů na 359 vypadají sice skvěle, ale ty indexy jsou u Panerai takové větší retro. Takže jdu do 312. Navíc mi přišlo, že mi to i víc sedlo i když to teda nechápu, protože pouzdro je stejný. V každém případě už vím jaký pamy budou další, jestli po nějakých ještě zatoužím (obávám se že asi jo). Tak jestli nějaký pamy příště tak rozhodně 425. Jsou nádherně minimalisticky čístý a ta plastická ponorka dole je super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nabízel jsem, ale ona na to nějak není a jsou to vyhozený peníze. Je jí jedno jestli bude mít na ruce hodinky s in-housem za 100k a nebo nějaký třpitivý za 400 stovky. Zrovna nedávno jsme šli po Arkádách, zastavil jsem se u Dušáka za výlohou a ukazoval jí krásně něžný dámský Nomos Glashütte a nic. Vedle v krámě s nějakou veteší se jí víc líbil třpitivej nesmysl s Quartzem z jižního Sůdánu za 500 stovek.:-) To je pak těžký.:-(

500*100 = 50.000,-Kč

 

To bych vzal radši ty Nomosy za kilo, než třpytky za pade vod vetešníka :D ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2rmrc: za 5-6 těch pětistovek dostaneš hezkej multi-natahovač, do kterýho se na uložené hodinky kouká líp než do obrazovky. Intervaly a způsoby natahování jsou už dnes celkem hezky nastavitelné, mě se zatím (díky efektivní eliminaci hluku) nejvíc líbí "2*denně 3 hodiny v kuse se střídáním směrů co 5 minut" - jeden blok odpoledne (venku i v doma je tou dobou asi největší hluk) a druhý od 2 v noci (...jako upomínku že už bych měl jít chrápat). Každopádně i ten 3-denní nátah je už celkem solidní "rezerva na víkend" - PAM320 se mi při posledním delším odložení v trezoru zastavily až po odkroucení 80 hodin :cool02:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pam312 zarezervovány. Bohužel týpek od kterého je budu brát je momentálně na dovolené, takže budu muset počkat do září. Těch ušetřených 60k oproti Carollinu za to maličko delší čekání stojí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Nakonec jsem se domluvil a místo 312 vzal titanové 351 a doteď nelituji. Hnědej cifr a hnědá guma vypadají bezvadně. Jinak Rainer Schuster od kterého jsem je kupoval, byl opravdu dobrý a jestli chcete PAM nebo Rolex, tak ho mohu vřele doporučit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...