Přejít na obsah

ze Života .....


Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Dam kus, jestli to bude nekoho zajimat pak to dorazim. Stale bojuju s tim, ze nechci aby povidani vyznelo ze se chlubim. Proto asi obcas vypada, ze delam drahoty. V realu, kdyz vidim tvar je reakce citelna, tady bohuzel ne a proto si nejsem jisty, ze kazdy pochopi jak je cela vec myslena.

 

 

Sukal sem Helcu a mela segru Janu. Mladsi. Ta chodila s hodnym klukem , mrdal ji uplne poprve, tzn nikdy na nej nezpomene, pak s nim byla malem tehotna v 16 kdyz mela plnou hlavu planu na vysokou skolu, tzn strach atp. Pak jeji milej narukoval a poveril sveho nejlepsiho kamose hlidanim, kdyz jako bude slouzit daleko od domova az ve Vyskove.

Kamos ji hlidal peclive o to nic. Jenze ne moc dlouho po jeho odjezdu, Janu zacala kapinku svrbet pica. Ja ji bohuzel od chtice pomoci nemohl, pac by si to holky rekli. Pomohl bych ji rad, vo to nic. :)

 

 

Byl na vojne a ona mu dopisem se znamkou rekla, ze si chce jeste uzivat zivota a nechce bejt s jednim klukem jen i kdyz hodnym a prvnim. On byl uplne hotovej, planoval si spolecnou budoucnost.

A rozesli se.

On prijel na opustak, svolal vsemozny kamose, za vesnici udelal ohniste a teatralne palil veci co od ni dostal, kozenej pasek, tricko, plysaka.... Dal si zalezet, aby se to dozvedela. Ze ji jako raní tim.

Odjel zase do valky.

 

Ona pac byla lstiva nastrcila frndu tomu nejlepsimu kamosoj, nemyslim ze by po nem puvodne uplne touzila. On ucitil pizmo a spadnul do tej uzkej dirky uplne po hlave.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sem od YPOvy poslední sebevraždy už moc nelezu, takže nevím, jestli je přítomen, ale stejně vznesu dotaz:

 

YPO, to už u vás berete fakt každýho? Včera jsem jel s udělaným zavalitým týpkem 30+, 120kg+, bradka, kterej vsechny lidi co se naloďovali zdravil: dobrý den, předsedo, dobrý den, náměstku, jak se máte, pane mistostarosto, vam to ale sluší, milostivá... dobrý den, slečno, vy máte ale studenou ruku, na skupinu babek: zdravím, prdelky... a to vše v Praze s tím, že ty lidi vůbec neznal. Bodrost dotažená za únosnou mez. Někteří lidi byly pobavený, někteří zaražený, někteří dotčený. Na mě vyšel ředitel, tak jsem to nechal bejt :) No, a celou dobu během jízdy mezi těmahle zdravicema řešil s kamarádem, co seděl na vyhlídkovým dvojsedadle, nahlas na celej autobus svoje soukromý věci, rozvod, směny, kolegy a situaci v "DýPí".

 

Je mi jasný, ze mi napíšeš, že kokoti jsme my kaštani a že máme bejt vděčný za teplej lidskej přístup. Jsem se jen potřeboval vypsat, no :)

 

Edit: přitom, kdyby se mu operativně odstranily hlasivky, byl by to skvělej řidič, rozjezdy i brždení krásně plynulý, zatáčky neutahoval... to taky každej DPman neumí...

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Věř mi - nestačily by :) to byla one man show pro celej autobus a chlapik měl hodně zvučnej hlas. To bych musel ty sluchátka fest ohulit. No a třeba Prdelky (rozumněj babky) nevypadaly, že by měly v taškách na kolečkách nějaký sluchátka schovaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...