Přejít na obsah

ze Života .....


Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Fajne to máte synci! :D

 

Já mám jednu "ze života" ze včerejška. Mladej, pět a půl, chodí školky. Jejich zahrada sousedí se školním sportovištěm. A jak jsou to děcka, tak když jsou na sportovišti školáci, mladí po nich různě pokřikují a dělají jiné ptákoviny. No a včera to dotáhli k dokonalosti. Blbouni se schovali za takovou boudu, co mají na zahradě, a zase začali po sportujících školácích pokřikovat. Jenže jim to bylo málo, tak jednoho napadlo, trošičku to přisolit. I stáhnuli kaťata pod kolena a začali na školáky mávat pinďourama! Co čert nechtěl, všimla si jich školní tělocvikářka a oheň byl na střeše. Ne že by to byla nějaká církevní škola, ale paní učitelka se cítila natolik pohoršená, že si šla stěžovat do školky. Ba co víc, vyčkala si tam, dokud si pro hříšníky nepřišli rodiče a jala se jim kázat. Moje žena, když zjistila co má mladej za průser, se neudržele a samozřejmě vyprskla smíchy. To neměla dělat...dostalo se jí kázání dvojnásobně dlouhého než ostatním.

No a co už není tolik k smíchu, mladej se doteď nepřiznal. Po velkém naléhání připustil, že má nějaký průser a že by ho chtěl ve školce zahladit tím, že paní učitelce upeče dort. Prej stačí když mu řeknem jak se to dělá a on už si poradí. Za boha ale z něho nemůžeme vypáčit, co že to bylo za průser. Ani písmenko. Prej tajemství děsně tajný. Hajzlík jeden!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nickolas: Hlavně ho to včas odnaučte, ať to točení s pinďourem pak za pár let nedělá někde ve vlaku na lidi a Hopa pak o něm nepíše jako o Bon Jovim na třetí :D :D

 

Hopo a KFL fakt poklona, hrozně jste to našlápli! Vidím vás za nějaký čas u Krause na gauči  :cheers:

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezky Nickolasi. Náš tříapůlletej je zatím vzornej. U baráku se nám kus stezky pro chodce a cyklisty rozděluje na chodník a cyklostezku, prcek přesně ví, po kterém pruhu asfaltu se má kdy pohybovat, podle toho jestli je pěšky nebo na kole, a křičí na neukázněné účastníky silničního provozu, když jedou na kole po chodníku nebo jdou pěšky po cyklostezce: "Pani! Tam ne! Ty ty ty pani! Tam ne!" Jelikož dotyční vědí, že nejsou v právu, žádné kázání se zatím nekonalo, a překvapených pohledů si prcek myslím užívá stejně jako já.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

K sobe to psat nechci.  :)

 

Vcera jsme se s KFL navzajem chlubili, jak sportujem a tak. Mel sem slabou chvilku, povidavou. Sveril sem se mu teda s trapenim, ze mam neuveritelnou snuru v bazenu bez preruseni, ze mne vsechno boli, ruce, nohy. Vlastne, ze je nutny nejakej den vysadit a odpocinout si, aby telo jako vydechlo.

 

A ze dnes rano, nastupuji v 7,15 do prace, ale v 7,25 uz musim mit lokotku pripravenou a skoro odjizdet, abych proklickoval z odstavnejch koleji, nez zacnou litat rychliky jeden za druhym. A ze kdyz se mi teda fakticky  nechce, ze si stejne vstanu v 5,25 a v 5,58 budu brzdit u bazenu a dam si lstive celou hodinu plavani, polezu z vody az v 7,08 abych mel cistou hodinu plavca a budu si nadrizenymu stezovat na ucpany mesto.  :D  

 

A tak se teda taky stalo, prijel sem do prace dyl, v 7,28 sem se ohlasil vypravcimu, ze muzu jezdit. 

On: "Hopo, neni zadnej spech, je nejakej problem na trati. "

 

Za 3 minuty mi povida vysilqcka: "hele Tvuj vlak uplne zrusili, popadal tam strom, nekdo do toho s masinkou najel dokonce . "

Tzn mohl jsem se koupat do aleluja...  :D

 

Tak tu ted sedim, wifi mi sice bezi, nudim se a cekam. Radsi bych jel. :)

 

Snedl jsem uz cabajku, anglickej rohlik, deset deka madelandu, dve fidorky. A nevim kdy vyjedu a jestli vubec.

Dokoukal jsem take novej film hororovej o krokodylech , u kteryho sem se misto strachu spise smal.

 

Za mne teda glosa-takhle se doprava lidi delat neda.  :D

 

 

post-1144-0-53520400-1569829626_thumb.jpg

post-1144-0-14994800-1569829804_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...Sveril sem se mu teda s trapenim, ze mam neuveritelnou snuru v bazenu bez preruseni, ze mne vsechno boli, ruce, nohy. Vlastne, ze je nutny nejakej den vysadit a odpocinout si, aby telo jako vydechlo...A ze kdyz se mi teda fakticky  nechce, ze si stejne vstanu v 5,25 a v 5,58 budu brzdit u bazenu a dam si lstive celou hodinu plavani, polezu z vody az v 7,08 abych mel cistou hodinu plavca a...  :D  

Tohue není noumáuní, Úďo... :D  Aue kuobouk doú před tvou vůí, chlape!  :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...