Přejít na obsah

BOSE Soundlink mini II


Doporučené příspěvky

Zdravím osazenstvo. Plánuji nákup toho malého zvířete který údajně neuvěřitelně hraje. Celkem bych rád nějaké dlouhodobější postřehy od majitelů ohledně výdrže baterie, nabíjení v kolébce a všude chválené kvalitě zvuku... Kdyby se zde nějaký majitel podělil o zkušenost byl bych moc rád..

 

Díky Všem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Používám ho každej den,beru ho na všechny dovolený,hotely.Jsem naprosto spokojenej.Hraje to super,výdrž dost hodin,nevím kolik.Kolébka v pohodě,spojení přes bluet. okamžitý bez problému.Zkoušel jsem všechny reproduktory a v týhle, plus i vyšší ceně nic lepšího není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sakra to byl fofr, tak přesně to jsem potřeboval slyšet... Asi jsi ho nerozdělával a nečistil nebo tak něco vid ??? Pracuji v docela prašném prostředí a hlavě (malé ocelové špony a ocel prach od broušení) jak je to magnetický tak vše po čase chrčí ... Proto se ptám na to rozdělání.. Děkuju 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem Bose SoundDock a hrálo to neskutečně! SoundLink Mini (1st gen) má ségra a co jsem to u ní poslouchal, je to pecka. Jak píše panedge, za ty prachy asi nic lepšího v tomto duchu sehnat nejde.

 

Pokud bys to krmil z nějakého iZařízení, je možnost se podívat na repro v kategorii AirPlay-podporující. Na jablíčkáři je na toto téma série článků. Vypíchnu jen ten poslední s číslem 13, kde je právě systém od Bose zmíněn - už název trefně vystihuje pointu :)

 

http://jablickar.cz/airplay-13-dil-to-nejlepsi-na-konec/

 

Ocituji poslední větu článku, která všechno jaksi shrnuje:

"Bose SoundLink mini je zkrátka největší bezdrátový nářez s vestavěným akumulátorem, který si za pět tisíc můžete pořídit."

 

Sám mám doma jako primární audiosystém Bowers & Wilkins Zeppelin Air, ale kdybych si měl zvolit něco plug-n-play na cesty, vzal bych Bose SoundLink.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

otazka je, proc poslouchat nejlepsi malej zvuk....jestli neni lepsi na cestach ticho a dat si kvalitni plnotucny zvuk az doma.

ja to slysel, na tu velikost to hraje neskutecne, ale me to proste nebavi.je to takovy jednooky se sedym zakalem mezi slepejma :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele nevim jak ten perforovany plech ale ramecek kolem je na sroubech. Jestli pracujes v echt spinavem prostredi, tak pristupu spon k reproduktorum zabranis asi jedine puncochou do ktere zavazes ten reprak a obcas ji vymenis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi budu čůrat proti větru, ale rozumně je mini(2) poslouchatelné tak do metru a jen na decentní hlasitost, dál už to zní jak obyčejnej plastovej tranzistorák. Teda jestli dnes ještě lidi vědí o čem píšu - při pohledu na šašky co doma poslouchají chrchlající notebook a po ulici kráčí s mobilem v módu "lautsprecher" s výrazem negra vybaveného metrovým boom-boxem už pomalu začínám pochybovat...

 

Jinak ohledně těchdle mobilních samohrajek doporučuju kontaktovat kolegu clockyclock - dělá v obchodě a autoservisu kde se na tyhle hracky specializují a má jich tam celej regál na porovnání.

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radek124-doma mam slusny hifi,nejsem zadnej kaspar,kterej posloucha prebasovany duc duc.Takze Bose je urcite poslouchatelnej dal nez do metru,to za prvy a za druhy je to MINI,nikdo z toho nebude delat domaci hifi na luxusni poslech.Je to na cesty,na valeni se na dece v prirode,kdyz jedes na hotel na vikend apod.A v tomhle duchu je to nejlepsi zvuk za ty penize.Bez BT nema na tyhle ucely nic jinyho vyznam.Takze rekni mi nejakej tip prosim,diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V té ceně je ten Soundlink mini fakt dobrej. Kdyby rozpočet dovolil, tak nepatrně dražší JBL Extreme má zvuk lepší - kolega se rozhodoval právě mezi nimi. Já mám Beoplay A2, který hraje taky dost dobře. V práci jsme právě JBL Extreme s tím mým A2 porovnávali, JBL hraje líp basy, ale A2 hraje o fous líp celkově, ale člověk už se do toho musí fakt zaposlouchat, když nad tím nebudu přemýšlet tak mi to přijde hodně podobné :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Vám děkuji za porady a budu brát toho soundlinka... Přeci jenom BOSE mě nějak vždycky bralo u srdíčka... Takže volba je jasná .... Potřebuju to hlavně do karavanu a pak do dílny a jelikož člověk furt lítá po všech čertech tak to bude good... A ještě co jako handsfree použitelný nebo nesmysl ?? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

práve som zistil, že mi môj ukradli z batožiny na letisku  :raygun: ... dnes som sa neho dotazoval, kde je a manželka vraví, že ho nevybaľovala, ale určite bol v kufri.... mal som 1 generáciu. Ak by niekto chcel pustiť napíšte  :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mám tohle

http://www.ikmultimedia.com/products/iloud/

Po pečlivém poslechu bose a dalších mi tohle přišlo proste nejskvelejsi jak přednes tak vydrž ma to 40w a studiovou kvalitu.

To jsem vůbec neznal,díky za rozšíření obzorů.Já osobně bych se bál,jestli to nehraje až příliš "čistě",vzhledem k tomu,že je to hudební monitor.Musel bych to slyšet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...